Pretraga

Neograničena kupnja kazališnih karata po akcijskoj cijeni: Provjerite kako je ostvariti

A- A+

Iako u kazalištima diljem zemlje studentske popuste možete ostvariti uz predočenje nekog studentskog dokumenta poput x-ice ili indeksa, u Gradskom dramskom kazalištu ‘Gavella’ popuste je moguće ostvariti putem Gavelline kartice plus. Ako do sad niste znali što vam ova kartica nudi, pravo je vrijeme da saznate i da kino dvorane ponekad zamijenite onim kazališnim. 

Gradsko dramsko kazalište Gavella, službene stranice

Izdvojeni članak

Mjesečni pregled: Ovaj mjesec se kulturno uzdižite za 10 kuna

Gavellina kartica plus namijenjena je svim studentima i učenicima, a njezinom izradom ostvarujete pravo na 50 posto popusta za sve predstave koje igraju u ‘Gavell’. Dovoljno je samo ostaviti svoje podatke s potvrdom o statusu učenika ili studenta, priložiti 35 kuna i umjesto regularne cijene od 70 kuna predstave godinu dana gledate po znatno nižoj cijeni.

Popust se ostvaruje vrlo jednostavno; na blagajni Kazališta provuče se kartica i njome se ostvaruje pogodnost na kupnju neograničenog broja kazališnih karata. 

– Važno je naglasiti da se našim korisnicima dogodi da zaborave karticu. U tom slučaju kaže se ime i prezime i blagajnica potencijalnog gledatelja pronađe u bazi tako da je popust i dalje omogućen, kazala nam je Sonja Kovačić izvršna producentica u ‘Gavelli’.

Na taj je način mladima omogućeno da po cijeni od 35 kuna cijelu sezonu, točnije od rujna do lipnja uživaju u svim predstavama koje su na repertoaru Kazališta. Iako u ‘Gavellu’ dolaze i studenti i učenici, izvršna nam je producentica otkrila tko od njih više koristi ovu karticu.

– Gavellina kartica plus je popularnija među studentskom populacijom. Učenici uglavnom idu u kazalište organizirano preko škole. Ovim putem bismo voljeli popularizirati ovu karticu jer smatramo da su mladi nedovoljno informirani o tom proizvodu, tvrdi Kovačić.

Stoga ako ste ljubitelj predstava, pravo je vrijeme da izradite svoju prvu kazališnu karticu i uživate u pogodnostima koje ona pruža, a sve dodatne informacije o njoj možete provjeriti ovdje.