Pretraga

Nepoznate stvari o vašim omiljenim serijama

A- A+

Nije rijedak slučaj da scenaristi promijene originalni scenarij jer im naglo padne gledanost ili s vremenom shvate kako bi bolje prošla drugačija verzija. Stoga smo često svjedoci iznenadne smrti nekih likova i višestrukog mijenjanja ljubavnih partnera. Donosimo vam neke nepoznate informacije vezane uz vaše omiljene humoristične serije.

 Friends

Jeste li znali da su glavni ljubavni par u seriji oko kojih se vrti radnja trebali biti Monica i Joey. Osim što je ostala bez središnjeg lika u seriji, Courteney Cox je jedina glumica od šest prijatelja koja nije bila nominirana za Emmy, a nominaciju za Zlatnog globusa zaradila je tek ulogom u seriji Cougar Town. Kada je bilo priče o ponovnom okupljanju i snimanju filma, ponovno je Courteney bila izuzetak među prijateljima i odbila ulogu bez razmišljanja.

The Big Bang Theory

Prva, nikad prikazana epizoda ove popularne humoristične serije bila je s potpuno drugačija od one koja se prikazivala. Zadržali su samo Johnnya Galeckia i Jima Parsonsa, dok su svi drugi glumci zamijenjeni. Penny je u prvoj epizodi bila potpuno drugačiji lik i zvala se Katie, a glumila ju je Amanda Walsh. Uz nju zamišljen je bio još jedan ženski lik – Gilda koju je glumila Iris Bahr. Kako je ta epizoda bila loša, scenarij je potpuno promijenjen, a Johhny i Jim zadržani jer su odmah počeli savršeno funkcionirati zajedno. Zatim su uloge dobili Kaley, Simon i Kunal koji su nas u svakoj sljedećoj epizodi nasmijali do suza.

U originalnoj epizodi, koja nikada nije izdana ni na jednom formatu, uvodna je špica također bila drugačija. Korištena je pjesma She Blinded Me With Science u izvedbi Thomasa Dolbyja.

Još jedna zanimljiva informacija je da su dvojica glavnih glumaca dobila imena po glumcu, redatelju i producentu Sheldonu Leonardu.

Full House

Ulogu Michelle Tanner glume obje sestre Olsen. Blizanke Mary-Kate i Ashley izabrane su za tu ulogu jer su bile jedine bebe koje na audiciji nisu plakale. Producenti u početku prikazivanja serije nisu htjeli otkriti kako malu Michelle glume dvije osobe, pa su blizanke potpisivali kao Mary-Kate Ashley Olsen.

Seinfeld

Seinfeld, popularno zvana serija o ničemu također ima neke skrivene informacije koje vjerojatno niste prije znali. Jedna od tih je da u originalnom scenariju nije bilo Julie Louis-Dreyfus u ulozi Elaine Benes. Zanimljivo je to što serija počinje i završava razgovorom o gumbu na košulji. I u ovoj su se seriji izmijenili neki glumci. Tako je Jerryevog oca u početku glumio Philip Bruns, a na kraju ga je zamijenio Barney Martin. Zadnja zanimljivost koju smo za vas ovaj put pripremili je ta da se Jerryevi, Georgeovi i Elaineini rođaci nikada nisu prikazali u seriji.