Pretraga

Prijatelji se konačno vraćaju: Specijal izlazi za manje od dva tjedna, pogledajte teaser

A- A+

Najpopularniji sitcom svih vremena – ikonični Prijatelji – konačno se vraća. Specijalna epizoda izlazi za manje od dva tjedna, pogledajte i teaser.

Najpopularniji sitcom na svijetu, ikonični Prijatelji, nakon dugog iščekivanja i bezbroj najava, vraćaju se na ekrane. Specijalna epizoda imat će naslov, što ste mogli i pretpostaviti, ‘The One Where They Got Back Together’, a premijerno će se moći pogledati već od 27. svibnja putem platforme HBO Max.

Neće biti igrana epizoda

Kako je HBO više puta pojasnio, ovo neće biti još jedna epizoda Prijatelja u pravom smislu. Jennifer Anniston, David Schwimmer, Matthew Perry, Courteney Cox Matt LeBlanc i Lisa Kudrow neće utemeljiti Rachel, Rossa, Chandlera, Monicu i Phoebe.

U nadolazećem specijalu jednostavno će predstavljati ‘sebe’. Neki su fanovi već ostali razočarani jer se iz naslova specijala dalo nagađati da će to biti nova epizoda.

Jedan od gostiju Justin Bieber

Prijateljima će se pridružiti i neki sporedni glumci, poput Toma Sellecka koji je nekad davno utjelovio lik Dr. Richarda Burkea, Monicinog dečka koji se pojavljuje sporadično od druge do šeste sezone. Elliot Gould i Christina Pickles su utjelovili

Larry Hankin, svima poznatiji kao Mr. Heckles, također će biti dio ovog specijala. Uz glumce koji su igrali sporedne likove, naći će se i neki koji nikada nisu imali veze s Prijateljima. Tako će se na popisu gostiju naći i David Beckham, Justin Bieber, Kit Harington kao i popularni korejski bend BTS.

prijatelji
Share via
Copy link
Powered by Social Snap