Pretraga

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite karte za Brucošijadu FER-a

A- A+

Svake godine traži se karta više za FER-ovu brucošijadu, a sve su prilike da ni ove godine neće biti drugačije. Budući da se cijene ulaznica za ‘vanjske’ studente trenutno kreću oko 60 kuna, vjerojatno će veliki broj zainteresiranih taj tulum propustiti zbog nedostatka novca. No nije se tako crno. Ako sudjelujte u nagradnoj igri i budete dovoljno brzi možete osvojiti besplatne ulaznice za najiščekivaniji studentski tulum u Zagrebu.

Studenti zagrebačkog Fakulteta elektrotehnike i računarstva dugi niz godina organiziraju najbolje studentske partyje, a tako će biti i ove godina. Najiščekivanija Brucošijada FER-a zakazana je za sljedeći petak 7. studenoga, a set karata koji je trenutno u prodaji košta 60 kuna za ostale uzvanike, dok FER-ovci plaćaju ulaznice po jeftinijoj cijeni.

Izdvojeni članak

Brucošijada FER-a: Od želje da privuku cure na faks do najluđeg tuluma u gradu kroz četiri i pol desetljeća

Uz bogat line-up koji zadovoljava različite glazbene ukuse, ova brucošijada je zanimljiva i po tome što se održava u prostorijama fakulteta. Karata nikada ne bude dovoljno za sve zainteresirane, a sve su prilike da će se isto dogoditi i ove godine.

No ako želite posjetiti 33. po redu FER-ovu brucošijadu i uživati u odličnoj zabavi bez da plaćate ulaznice, budite među prvima koji će odgovoriti na nagradno pitanje i osvojiti dva besplatna upada.

Nagradno pitanje glasi – Na ovogodišnjoj Brucošijadi FER-a sviraju:

a) Bad Copy, TBF, Neno Belan

b) Majke, Zabranjeno Pušenje, Pankreas

c) Kinoklub, Belfast Food, Muscle Tribe of Danger and Excellence

Od tri moguća odgovora samo jedan je točan, a na vama je da pogodite koji. Svoje odgovore šaljite na nagradna@srednja.hr.

Odgovorite na nagradno pitanje i osvojite karte za Brucošijadu FER-a
Share via
Copy link
Powered by Social Snap