Pretraga

Odlična ideja za ljetne praznike: Naučite izrađivati robote, ova radionica je potpuno besplatna

A- A+

Svjetski tehnološki lider, hrvatska tvrtka INETEC iz Lučkog, ovog srpnja i kolovoza organizira svoju prvu Ljetnu školu robotike koja će se održati u dva termina. Program je osmišljen u suradnji sa prof. dr. sc. Anom Sović Kržić te dipl. ing. Markom Miroslavom Bača, a traje deset dana. Prijave su u tijeku, a za sve troškove sudjelovanja, kao i ručak, pobrinuo se INETEC.

Poznata hrvatska tvrtka INETEC organizira Ljetnu školu robotike za srednjoškolce | Foto: INETEC

Ideš u prvi, drugi ili treći razred srednje škole i tražiš uzbudljiv način za provesti predstojeće praznike? Izbrusi svoje vještine i oslobodi kreativnost u Ljetnoj školi robotike by INETEC. Ovo je jedinstvena prilika za učenje o robotici u zabavnom i poticajnom okruženju uz iskusne mentore iz realnog sektora. Uđi u svijet ‘prave’ robotike i primijeni teorijsko znanje uz vodstvo vrhunskih stručnjaka!

Tvrtka INETEC svjetski je lider u području razvoja robotskih uređaja, sondi, instrumenata i softvera za nerazorna ispitivanja već gotovo 35 godina, a njihov R&D sektor glavni je pogon inovacija u područjima robotike, softvera, instrumenata i sondi. Ako si željan ili željna usvajanja novih znanja o robotici, pridruži se Ljetnoj školi robotike by INETEC!

– Ovaj program će ti pomoći da ovladaš tehnikama robotike, razviješ svoje inženjerske vještine i samostalno primijeniš teorijsko znanje na uzbudljivim projektima izrade koračnog motora te sklapanja REV robota od početka do kraja. Zajedno s vodećim stručnjacima u svom području upoznat ćeš najnovije tehnološke trendove, ali i sudjelovati na dinamičnim predavanjima te steći vrijedne vještine iz područja elektrotehnike, mehanike i konstruiranja, programiranja mikrokontrolera te mnoge druge, istaknuo je Davor Brunović iz Odjela za istraživanje i razvoj.

Poznata hrvatska tvrtka INETEC organizira Ljetnu školu robotike za srednjoškolce | Foto: INETEC

Prijavite se i sudjelujte, potpuno je besplatno!

Radit će se u grupama od po 20 polaznika uz poticanje suradnje, komunikacije i kritičkog razmišljanja. Upoznat ćeš vršnjake koji obožavaju robotiku kao i ti, razmijeniti vrijedna iskustva i sklopiti trajna prijateljstva. Jednako tako saznat ćeš kako je izgledao put do uspjeha hrvatskih stručnjaka te steći uvid u inženjerske karijere i saznati kako je raditi u svjetskoj high-tech tvrtci, jer možda i ti jednog dana postaneš dio njihovog tima.

Više obavijesti o programu nalazi se na poveznici.

Program Ljetne škole robotike by INETEC odvija se u dva termina u trajanju od dva tjedna u prostorima INETEC-a u Lučkom, Dolenica 28 (20-ak minuta autobusom br. 111 ili 132 sa Savskog mosta).

  • Prvi termin: 17. 7. – 28. 7.
  • Drugi termin: 21. 8. – 1. 9.

Prijave se primaju do 20. lipnja  2023. putem linka i broj mjesta je ograničen!

Ne propusti ovu sjajnu priliku da unaprijediš svoje kreativne vještine, stekneš nova prijateljstva te istražiš uzbudljivi svijet high-tech robotike. Istražuj, rasti i otkrij kako možeš pozitivno utjecati na svijet!

Poznata hrvatska tvrtka INETEC organizira Ljetnu školu robotike za srednjoškolce | Foto: INETEC