Pretraga

Zanimaju vas roboti? U ovoj ljetnoj školi možete ih naučiti izrađivati potpuno besplatno

A- A+

INETEC drugu godinu zaredom poziva zainteresirane srednjoškolce na Ljetnu školu robotike koja će se održati u dva termina u srpnju i kolovozu. Program je osmišljen u suradnji s dipl. ing. Markom Miroslavom Bača i INETEC-ovim stručnjacima. Prijave su u tijeku, a za sve troškove sudjelovanja, kao i ručak, pobrinuo se organizator.

Foto: INETEC

Ideš u prvi, drugi ili treći razred srednje škole i tražiš uzbudljivi način za provesti ove ljetne praznike? Oduvijek te zanimala tehnologija i robotika, a slaganje konstrukcija iz Lego kockica bio ti je omiljeni način zabave u djetinjstvu? Program Ljetne škole robotike by INETEC zamišljen je baš za nekoga poput tebe.

– Želimo potaknuti tvoju želju za stjecanjem znanja iz tehnologije i pružiti ti uvid u svijet ‘prave’ robotike. Uz vodstvo stručnjaka i iskusnih mentora iz realnog sektora, moći ćeš primijeniti teorijsko znanje u zabavnom i poticajnom okruženju. Naši stručnjaci razvili su robot ESCALUS, a tebi dajemo priliku da na Ljetnoj školi robotike izradiš mali funkcionalni model ESCALUS robota! Mi te vidimo kao budućeg mladog inženjera/inženjerku, poručili su iz INETEC-a.

Robot ESCALUS | Foto: INETEC

Steknite vještine budućnosti u području robotike, elektrotehnike, mehanike, konstruiranja te programiranja i zakorači prema inženjerskoj karijeri. Više informacija o programu pronađite ovdje.

Tvrtka INETEC svjetski je lider u području razvoja robotskih uređaja, sondi, instrumenata i softvera za nerazorna ispitivanja već gotovo 35 godina. Njihov R&D sektor glavni je pogon inovacija u područjima robotike, softvera, instrumenata i sondi te razvija sustave za ITER, jedan od najkompleksnijih tehnoloških projekata u području nuklearne fuzije na svijetu.

Program Ljetne škole robotike by INETEC odvija se u dva termina u trajanju od dva tjedna u prostorima INETEC-a u Donjem Stupniku, Dolenica 28 (30-ak minuta autobusom br. 111 ili 132 sa Savskog mosta):

  • Prvi termin: 1. srpnja do 12. srpnja
  • Drugi termin: 19. kolovoza do 30. kolovoza

Prijave se primaju do 15. lipnja 2024. putem linka i broj mjesta je ograničen!

Ne propustite ovu sjajnu priliku da unaprijedite svoje kreativne vještine, pridružite grupi istomišljenika, steknete nova prijateljstva te istražite uzbudljivi svijet high-tech robotike. Istražuj, rasti i otkrij kako možeš pozitivno utjecati na svijet, poručili su iz INETEC-a.