Pretraga

Odmorite od učenja: Ovo je trenutno top 10 najgledanijih stvari na Netflixu

A- A+

Veljača je tradicionalno studentima omiljeni mjesec. Uz sve ostale brige koje muče prosječnog studenta (besparica, narušeno zdravlje, manjak volje za životom…), sada su na redu i ispitni rokovi. I to oni najgori. Stoga, sasvim je logično da je ovo idealno vrijeme za započeti gledati novu seriju.

Ilustracija, foto: Unsplash; Clay Banks

Čak i da niste student, već samo prosječan školarac, znate da je veljača mjesec u kojem je napeto. Nakon što je završilo praznično raspoloženje koje je vladalo kroz gotovo čitavi siječanj, vrijeme je za ludilo ispita. Ispiti, usmeni ili pismeni, blicevi i provjere, zadaćnice, eseji i seminari – sve se to događa upravo sada. I što vi radite? Skrolate po društvenim mrežama.

Skrolanje po društvenim mrežama je vjerojatno najmanje produktivna stvar koju možete napraviti, jer je to doslovno traćenje vremena u prazno. Da ste uzeli knjigu, pa čak i neku koju ne morate pročitati (a sigurni smo da postoje neke koje morate), bili biste puno produktivniji nego sada dok samo buljite u ekran i čitate neke riječi koje ni nemaju pretjerano puno smisla.

Ipak, očekivati u današnje vrijeme da će netko pročitati knjigu je dosta optimistično, a neki bi rekli i naivno. Ono što će većina ipak napraviti jest rado upaliti Netflix i pogledati kvalitetnu (?) seriju ili film. Koliko god zvučalo bedasto, i to je puno produktivnije od besciljnog skrolanja. Stoga, ako ste čekali poticaj da to napravite, mi vas potičemo. Štoviše, donosimo vam i prijedloge što biste mogli gledati – trenutno top 10 najgledanijih stvari na Netflixu su:

Izdvojeni članak
netflix laptop

Nova opcija stigla na Netflix: Od sad možete ukloniti filmove i serije koje ste počeli gledati

  1. The Tinder Swindler
  2. Inventing Anna
  3. Tall Girl 2
  4. Dark Desire
  5. Sweet Magnolias
  6. Toy Boy
  7. Love is Blind
  8. Through My Window
  9. All of Us Are Dead
  10. Disenchantment

 

Share via
Copy link
Powered by Social Snap