Pretraga

Odmorite od učenja: Ovo je trenutno top 10 najgledanijih stvari na Netflixu

A- A+

Veljača je tradicionalno studentima omiljeni mjesec. Uz sve ostale brige koje muče prosječnog studenta (besparica, narušeno zdravlje, manjak volje za životom…), sada su na redu i ispitni rokovi. I to oni najgori. Stoga, sasvim je logično da je ovo idealno vrijeme za započeti gledati novu seriju.

Ilustracija, foto: Unsplash; Clay Banks

Čak i da niste student, već samo prosječan školarac, znate da je veljača mjesec u kojem je napeto. Nakon što je završilo praznično raspoloženje koje je vladalo kroz gotovo čitavi siječanj, vrijeme je za ludilo ispita. Ispiti, usmeni ili pismeni, blicevi i provjere, zadaćnice, eseji i seminari – sve se to događa upravo sada. I što vi radite? Skrolate po društvenim mrežama.

Skrolanje po društvenim mrežama je vjerojatno najmanje produktivna stvar koju možete napraviti, jer je to doslovno traćenje vremena u prazno. Da ste uzeli knjigu, pa čak i neku koju ne morate pročitati (a sigurni smo da postoje neke koje morate), bili biste puno produktivniji nego sada dok samo buljite u ekran i čitate neke riječi koje ni nemaju pretjerano puno smisla.

Ipak, očekivati u današnje vrijeme da će netko pročitati knjigu je dosta optimistično, a neki bi rekli i naivno. Ono što će većina ipak napraviti jest rado upaliti Netflix i pogledati kvalitetnu (?) seriju ili film. Koliko god zvučalo bedasto, i to je puno produktivnije od besciljnog skrolanja. Stoga, ako ste čekali poticaj da to napravite, mi vas potičemo. Štoviše, donosimo vam i prijedloge što biste mogli gledati – trenutno top 10 najgledanijih stvari na Netflixu su:

Izdvojeni članak
netflix otvoren na laptopu

Nova opcija stigla na Netflix: Od sad možete ukloniti filmove i serije koje ste počeli gledati

  1. The Tinder Swindler
  2. Inventing Anna
  3. Tall Girl 2
  4. Dark Desire
  5. Sweet Magnolias
  6. Toy Boy
  7. Love is Blind
  8. Through My Window
  9. All of Us Are Dead
  10. Disenchantment