Pretraga

Ovisnicima o internetu greške se ne toleriraju: Pokušajte riješiti Googleov kviz godine

A- A+

Za listu ‘najguglanijih’ pojmova u godini među korisnicima interneta uvijek vlada veliki interes. Pred kraj 2018. Google je izradio zanimljiv interaktivni kviz koji se temelji na pojmovima, osobama, događajima i svemu drugome što se u prošloj godini najviše pretraživalo.

foto: pixabay

Za početak Googleove igre možete unijeti svoje ime, a potom odabrati i brzinu te visinu glasa naratora kviza. Kviz započinje pitanjem u kojemu igrač između dva odabire pojam popularniji na Googleu, a za odgovor ima deset sekundi. Nakon prvih šest pitanja otvara se bonus runda u kojoj povlačenjem odabirete je li se pojam u 2018. ‘guglao’ manje ili više u odnosu na prethodnu godinu.

Izdvojeni članak

Ove su pojmove, osobe i događaje Hrvati najčešće guglali u 2018.

Ponovno slijede pitanja od deset sekundi, ali ovoga puta bira se točan odgovoru između tri ponuđene opcije. Uspješnim rješavanjem te faze kviza otvara se novi bonus krug, a nakon njega slijede pitanja s četiri ponuđena odgovora.

Uz svaki odgovor dobit ćete i simpatični, sarkastičnu ili pak poučnu poruku.

Postići dobar uspjeh u rješavanju ovog kviza ne bi trebao biti preveliki problem onima koji prate trendove na internetu i društvenim mrežama. Jeste li među njima provjerite u Googleovoj igri godine.