Pretraga

Pogledajte spot za pjesmu Ekonomskog fakulteta: Ljubavna priča kao glavni dio studiranja

A- A+

Bend Pravila igre snimili su pjesmu i spot za 100 godina Ekonomskog fakulteta. U snimanju videa sudjelovalo je više od 1.000 studenata, a radi se o prvom takvom projektu u Hrvatskoj. Tema pjesme je ljubavna, a spot govori o paru koji zajedno prolazi kroz studij.

Screenshot YouTube

Ususret 100. obljetnici fakulteta, bend Pravila igre napravio je pjesmu za Ekonomski fakultet u Zagrebu. Riječ je o pop pjesmi naziva „Samo zbog nje“ koja će u sklopu 100. obljetnice EFZG-a postati važan dio povijesti ovog fakulteta, a pjesma je autorsko djelo Sonje i Mire Buljana, dok je aranžman pripao bendu.

Izdvojeni članak

EFZG uvršten među najbolje svjetske studije poslovne ekonomije: Pogledajte što to znači za studente

Ljubav u središtu visokog obrazovanja

U spotu pjesme sudjelovalo je više od 1.000 studenata Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu. Spomenuti singl bit će predstavljen kao pjesma fakulteta te prvi takav projekt u Hrvatskoj.

Pjesma je ljubavna, a u spotu se prikazuje priča ljubavnog para koji zajedno prolazi kroz godine studija. Demografija je definitivno važna, a mnogi se parovi upoznaju upravo na fakultetima pa je odluka pala da se u središte visokog obrazovanja stavi ljubav.

Na početku spota djevojka i mladić se upoznaju kroz predavanja, potom skupa uče, a na kraju zajedno i diplomiraju te na dan promocije s fakulteta izlaze kao da su upravo vjenčani izašli iz crkve.

Samo zbog nje ću, samo zbog nje ću, okrenuti svemir, ona je moj nemir.
Samo zbog nje ću srušit’ sva neba jer sve je što mi treba.