Pretraga

Pogledajte urnebesan live video s najviše pregleda na Facebooku

A- A+

Candace Payne je domaćica koja se je za rođendan odlučila počastiti poklonom. Nije otišla na wellness vikend, nije si kupila skupocjeni nakit, ni komad odjeće. Kupila si je masku. I video kada prvi puta stavlja tu masku je išao preko live streama na Facebook, preko noći je postao live stream video s najviše pregleda, a njoj je omogućio čaroban vikend.

Foto: facebook.com/candaceSpayne

‘Sve je u malim radostima’, kaže Candace Payne. Ta mala radost joj je donijela pregleda na jedan video više nego što Mark Zukerberg ima pratitelja na Facebooku. Njezin iskreni i prokleto zarazni smijeh su joj donijeli golemu popularnost na Internetu. A samo je htjela svima reći da ta maska nije za njezinu djecu, koju ipak voli, nego samo za nju.

Nju je usrećila jednostavna maska Chewbacce, njezin video je usrećio nas, i svemir je na nekoliko minuta bio sretno mjesto za život.

U nastavku pogledajte video koji je već pogledalo preko 148 milijuna ljudi.

Da se dobro dobrim vraća, sreća sreću uvećava, pokazali su i događaji koji su uslijedili u nekad jednostavnom životu ove domaćice. James Corden, koji se proslavio svojim car pool videima u kojima nekamo vozi slavne osobe, pozvao je Candace Payne da bude njegov šofer. Priključio im se i J. J. Abrams, redatelj posljednjeg dijela Ratova zvijezda, a kako izgleda kako se tri chewbacce voze na posao, pogledajte u videu.