Pretraga

Praznici ne moraju biti dosadni: Objavljen program besplatnih sportskih aktivnosti za učenike

A- A+

Školski sportski savez Grada Zagreba za vrijeme zimskih praznika od 27. prosinca 2021. do 7. siječnja 2022. godine, organizira program besplatnih sportskih aktivnosti za učenike osnovnih i srednjih škola.

Photo by Irena Carpaccio on Unsplash

Učenici srednjih i osnovnih škola, čujte i počujte, zimski praznici ne moraju proći u izležavanju ispred televizora i listanju TikToka, jer je Školski sportski savez Grada Zagreba (ŠSSGZ) u okviru programa Odmorko pripremio niz besplatnih sportskih aktivnosti.

Naime, učenici će moći koristiti plivališta na bazenima Iver, Svetice, Utrina, Jelkovec i Zimsko plivalište mladih te klizališta ŠRC Šalata i Velesajam. Osim toga, ŠSSGZ je pripremio i igraonice streljaštva, kuglanja, squasha, mačevanja, taekwondoa i škole preživljavanja u prirodi. Za dječake osnovnih i mladiće srednjih škola, održat će se i futsal turnir.

Izdvojeni članak
NE KORISTITI

Lijepa gesta: Pogledajte kako učenicima iz okolice Vukovara pomažu ostvariti bolju budućnost

Sudjelovanje u aktivnostima potpuno je besplatno uz predočenje važeće iskaznice Hrvatskog školskog sportskog saveza za Grad Zagreb ili zahtjeva za njenu izradu. Učenici se za određene aktivnosti moraju prethodno prijaviti putem službene stranice programa Odmorko, gdje usput mogu saznati i više informacija.

Iz ŠSSGZ-a navode da se program provodi uz pridržavanje epidemioloških mjera propisanih od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

U nastavku možete vidjeti raspored sporstkih aktivnosti. Napomena: ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu.

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [4.25 MB]