Pretraga

Prijavi se na Bootcamp, besplatni tečaj programiranja

A- A+

Želiš naučiti kako napraviti svoju vlastitu web stranicu? Napravi prvi korak u svijet programiranja i sudjeluj u Aspirinom ljetnom Bootcampu. Kao zaštitu od ljetnih vrućina nude zaklon u moderno opremljenim i klimatiziranim računalnim učionicama.

foto: Aspira

Bootcamp se sastoji od niza besplatnih predavanja i radionica na kojima ćeš naučiti sve o IT tehnologijama i steći praktična znanja potrebna za samostalnu izradu web stranica. Nakon savladavanja osnova web programiranja upoznat ćeš se i s WordPress-om, softverom koji se koristi za izradu web stranica.

Bez obzira jesi li početnik ili imaš nekog iskustva, stečena praktična znanja će ti dobro doći u tvojoj budućoj IT karijeri. Predviđeno trajanje Bootcampa #Summercooding je od 15. do 18. srpnja 2019. godine.

RASPORED:

1. dan: Malo teorije o tehnologijama koje će se koristiti na radionicama (HTML, CSS i JavaScript), te radionica u računalnom laboratoriju – izrada jednostavne web stranice i prikaz na lokalnom računalu.

2. dan: Još malo teorije o razvoju HTML-a, CSS-a i JS-a, standardima i validnom kodu. Laboratorijske vježbe i rad sa FTP serverom, upload i modifikacija web stranice na serveru.

3. dan: Osnove web dizajna, softveri za grafičku obradu, osnovni i napredni CSS.

4. dan: Osnove JavaScripta, CMS sustavi, teorija fronted-a i backend-a. Javascript radionice, upload i instalacija wordpress sustava, rad sa wordpress-om.

Kako bi se osigurala kvaliteta radionica i individualni pristup svakom polazniku, broj mjesta je ograničen na 20 polaznika. Bootcamp započinje 15.07.2019. u 16:00 h u prostorijama Visoke škole Aspira, Domovinskog Rata 65, Split.

Voditelj Bootcampa će biti Aspirin suradnik i predavač na studiju Računarstva – Tomislav Seser.

Prijavi se odmah i rezerviraj svoje mjesto na vrijeme! Prijaviti se možeš putem ovog linka.