Pretraga

Kako se organizirano pripremiti za maturu bez ogromnog financijskog troška?

A- A+

Vrijeme državnih matura uvijek brzo dođe. Zbog toga je potrebno već sada izraditi plan priprema kako bi se ostvario željeni uspjeh. Samo obvezni predmeti sadržavaju podosta gradiva koje treba savladati, a kada se tu dodaju još i izborni predmeti, svi učenici nađu se pred velikim izazovom. Kako bi im se olakšalo ovo stresno razdoblje, Visoka škola Aspira i ove godine organizira pripreme za državnu maturu s početkom u siječnju, a njihove pripreme koštaju manje od 30 kn po nastavnom satu!

aspira prireme za maturu

Aspirine pripreme za državnu maturu koštaju manje od 30 kn po nastavnom satu | Foto: PR

Država se matura opasno bliži, a pred maturantima je puno posla. Rani početak omogućit će učenicima dovoljno vremena za pravovremeno usvajanje znanja. U Aspiri, učenici mogu upisati osnove predmete, matematiku, hrvatski i engleski A i B razine, ali i izborne predmete kao što su fizika, politika i gospodarstvo, psihologija, sociologija, likovna umjetnost, informatika, biologija i kemija – imaju sve na jednome mjestu.

Isto tako, kako bi se osigurala što bolja prolaznost, Aspira organizira i besplatnu probnu maturu koja će učenicima, iz prve ruke, pokazati kako ispiti izgledaju te kakvo je njihovo znanje u ovom trenutku. Za sve one koji odluče svoje fakultetsko obrazovanje nastaviti upravo na Aspiri, pripreme su besplatne.

Zašto upisati baš Aspirine pripreme za maturu?

1. Aspira je dugogodišnji lider u području obrazovanja, a već treću godinu uspješno podučava učenike za državnu maturu koji svake godine ostvaruju vrlo visoku prolaznost, od čak 95% i najbolje rezultate.

2. Aspirini predavači su profesori s iznimnim iskustvom koji svoju nastavu u potpunosti organiziraju prema ispitnom katalogu Nastavnog centra i tako osiguravaju potpunu spremnost polaznika za same ispite.

3. Također, Aspira svake godine prati ispite državne mature te su uočili kako su iz godine u godinu ispiti sve složeniji, a gradivo opsežnije, zbog čega su od ove godine povećali broj sati izvođenja nastave.

4. Nastava se izvodi u malim grupama i po vrlo povoljnoj cijeni. Pripreme možete upisati po cijeni već od 1070 kn. Kada cijenu priprema podijelite s brojem odrađenih sati, shvatite da se sat izvodi po cijeni nižoj od 30 kn.

5. Možete birati želite li nastavu pohađati u virtualnoj ili fizičkoj učionici. Za sve one koji se bolje osjećaju pohađajući nastavu od kuće, osigurali smo virtualnu učionicu u kojoj se nastava jednako kvalitetno izvodi kao i u pravoj. Za sve druge, koji preferiraju nastavu u klasičnom razredu, osigurali smo mogućnost dolaska u moderno opremljene prostorije Aspirinih nastavnih centara u Splitu i Zagrebu.

Što kažu njihovi učenici s prošlogodišnjih priprema?

– Ocjene koje sam dobila su očekivane i zadovoljna sam. Hvala prvenstveno Vama na temeljitosti u radu, bili ste od velike pomoći, rekla je Hana.

– Predavanja su bila odlična i iskreno Vam moram reći da mislim da bi moj interes za hrvatski u srednjoj školi bio mnogo veći da mi ga je netko predavao na način na koji ste Vi. Uvijek ste bili na raspolaganju, iako smo imali malo vremena sve ste lijepo objasnili i sistematizirali da sam čak i gradivo koje nisam do tada učila savladala. Hvala Vam puno!, ispričala je Mia.

– Matura je prošla izvrsno sa upisanim željenim fakultetom, a Vaše pripreme koje sam pohađala iz matematike pridonijele su dobrom rezultatu. Zahvaljujem se na ugodnoj suradnji i želim cijelom timu Aspire sreću u daljnjem radu, poručila je Mirna.

Želiš saznati više o Aspirinim pripremama?

Posjetite službenu web stranicu na kojoj se nalaze sve informacije, datumi početka, satnice i pripadajuće cijene te ispunite prijavnicu nakon čega će vas kontaktirati koordinatori priprema s Aspire.

aspira prireme za maturu
Share via
Copy link
Powered by Social Snap