Pretraga

Prošlo je 10 godina od ‘Bože, Petra’ videa: Evo kako danas izgleda djevojčica koja je nasmijala regiju

A- A+

‘Da ti iseče kosu da budeš ćelav? Bože, Petra!’  – legendarna je replika koja je prije punih deset godina nasmijala čitavu regiju. Izgovorila ju je u epizodi srpske emisije ‘Besne gliste: Frizer’ tada četverogodišnja Natalija Mitrović i zbog svoje simpatične gestikulacije ubrzo tako postala prava YouTube senzacija.

Screenshot: YouTube; TvCentar

Danas je Natalija već tinejdžerica, a kako je ovih dana otkrila za TvCentar, odrastanje joj je poprilično  obilježio video u kojemu izgovara legendarnu repliku ‘Bože, Petra’.

Kako je ispričala danas mnogo povučenija djevojka, u početku joj je zbog videa prilazilo mnogo ljudi, a i danas ju pozdravljaju i prepoznaju na ulici.

Uz Nataliju je na TvCentru gostovala i Petra Milošević kojoj je replika bila upućena.

– I danas ljudi znaju da sam ja ‘Bože, Petra’. U školi me dosta djece pita jesam li to ja, ali i šire je to slučaj. Primjerice, pitali su me to kada smo ove godine bili na kampu. I dan danas se šale sa mnom na taj račun. Jest da mi je zbog toga sada možda malo neugodno, ali kada sam bila mlađa voljela sam to i bilo mi je jako zanimljivo biti popularna, ipak sam tada bila mala, ispričala je Petra za TvCentar.