Pretraga

Učenica tetovažu posvetila profesoru, on se rasplakao: ‘Zbog njega sam preživjela srednju školu’

A- A+

Učenica je na TikToku objavila video koji je prikupio čak 32 milijuna pregleda, a razlog zbog kojeg je toliko eksplodirao je zapravo vrlo emotivan. Naime, učenica je na podlakticu tetovirala tetovažu koju je posvetila profesoru zbog kojega je, kako je navela, ‘preživjela srednju’. Tetovaža se sastoji od rimskog broja njegovog razrednog odjeljenja i poruke koju joj je jednom napisao.

Foto: Screenshot TikTok

Ovo će biti najemotivniji video koji ćete danas pogledati, tako da slobodno pripremite maramice. Učenica je odlučila iznenaditi profesora koji je razlog zbog kojega je ona, kako kaže, ‘preživjela srednju školu’. Kao zahvalu za njegov trud i razumijevanje napravila je tetovažu, ali ne bilo kakvu.

Tetovaža se sastoji od rimskog broja njegovog razrednog odjeljenja, a ispod je citat poruke koju je on njoj jednom ostavio na ispitu – ‘tvoja prisutnost je bitna’. Reakcija profesora kada je shvatio o čemu je riječ je neprocjenjiva, a kako je to izgledalo možete pogledati u videu ispod.

@oliviacarreadon’t ask how many times ive watched this video lol. This was so special♬ Brother

– U tom trenutku profesor je shvatio da sve godine truda i rada s učenicima nisu bile uzalud, bio je jedan od komentara, dok je većina ljudi napisala kako nisu mogli suspregnuti suze.

Učenica koja je objavila video od naboja emocija u taj video nije stavila sliku tetovaže pa ju je pokazala u drugom videu koji možete vidjeti niže.

@oliviacarrea Replying to @Brenda #greenscreen ♬ original sound – liv