Pretraga

Reci to cipelama: Novi početak za novu školsku godinu

A- A+

Nova školska godina kuca na vrata, a zadnje pripreme su u tijeku. Vjerujemo da ste iskoristili ljeto za kvalitetan odmor te da ste napunili baterije za nove školske pobjede. Kako biste spremni dočekali novu školsku godinu, osim školskog pribora i knjiga, potrebno je opremiti se i novim odjevnim komadima. Za vas, i cure i dečke, smo odabrali nekoliko modela tenisica i cipela s kojima možete hrabro zakoračiti u novu školsku avanturu.

Nabavi nove cipele u CCC trgovinama!

Osvježiti svoj izgled na početku školske godine dobra je ideja jer na taj način možete obilježiti novo poglavlje svog života. Kada koračate i gledate ispred sebe najvećim dijelom gledate svoja stopala, a gledanje novih cipela dok koračate prema školi može vam dati pozitivan boost za samopouzdanje. Osim za vas osobno, nove cipele mogu ostaviti i dojam na ljude iz vaše okoline. Zato dobro promislite koju poruku želite poslati, koliko ste se promijenili i koji stil ste odlučili furati, i odaberite prave cipele!

Za vas smo izdvojili nekoliko modela tenisica i cipela iz nove kolekcije CCC trgovine. Ako vam je neki model cipela zapeo za oko, klikom na link ispod fotografije dolazite do web stranice gdje ih možete rezervirati, a po njih se možete uputiti u najbližu CCC trgovinu.

Muške cipele

229 kn, CCC

Ženske cipele

__________________________________________________________________________________

Tekst je nastao u suradnji native studija portala srednja.hr i CCC Hrvatska.