Reci to cipelama: Novi početak za novu školsku godinu

Nova školska godina kuca na vrata, a zadnje pripreme su u tijeku. Vjerujemo da ste iskoristili ljeto za kvalitetan odmor te da ste napunili baterije za nove školske pobjede. Kako biste spremni dočekali novu školsku godinu, osim školskog pribora i knjiga, potrebno je opremiti se i novim odjevnim komadima. Za vas, i cure i dečke, smo odabrali nekoliko modela tenisica i cipela s kojima možete hrabro zakoračiti u novu školsku avanturu.

Nabavi nove cipele u CCC trgovinama!

Osvježiti svoj izgled na početku školske godine dobra je ideja jer na taj način možete obilježiti novo poglavlje svog života. Kada koračate i gledate ispred sebe najvećim dijelom gledate svoja stopala, a gledanje novih cipela dok koračate prema školi može vam dati pozitivan boost za samopouzdanje. Osim za vas osobno, nove cipele mogu ostaviti i dojam na ljude iz vaše okoline. Zato dobro promislite koju poruku želite poslati, koliko ste se promijenili i koji stil ste odlučili furati, i odaberite prave cipele!

Za vas smo izdvojili nekoliko modela tenisica i cipela iz nove kolekcije CCC trgovine. Ako vam je neki model cipela zapeo za oko, klikom na link ispod fotografije dolazite do web stranice gdje ih možete rezervirati, a po njih se možete uputiti u najbližu CCC trgovinu.

Muške cipele

499 kn, CCC
379 kn, CCC
499 kn, CCC
499 kn, CCC
229 kn, CCC
249 kn, CCC
469 kn, CCC
429 kn, CCC
349 kn, CCC

229 kn, CCC

Ženske cipele

449 kn, CCC
399 kn
399 kn, CCC
139 kn, CCC
299 kn, CCC
139 kn, CCC
139 kn, CCC
199 kn, CCC
249 kn, CCC
299 kn, CCC

__________________________________________________________________________________

Tekst je nastao u suradnji native studija portala srednja.hr i CCC Hrvatska.

Odgovori