Pretraga

Rihanna: Čemu tolika senzacija?

A- A+

Ok, svi znamo da je Rihanna popularna i ima gomilu obožavatelja. Nas samo zanima čemu tolika senzacija oko nove pjesme “Where Have You Been” i njenog spota da su o tome izvještavali čak i na Dnevniku Nove TV?

Egzotičan izgled, divlji ples inspiriran Afrikom popraćen zgodnim plesačicama itd. Zar to nema i mnogo drugih pjevačica pa nije podignuta tolika prašina oko njihovih spotova? Pogledali smo spot da se uvjerimo što je u njemu posebno i jedinstveno pa su ga naši novinari digli u nebesa. Priznajemo, oku je ugodan, ali da smo baš poludjeli za njim, iskreno i ne. Nemamo mi ništa protiv drage Rihanne i želimo joj u budućnosti još uspješniju karijeru, samo smo razočarani činjenicom u što nam se pretvaraju ozbiljni informativni programi. Hoćemo od sada gledati Dnevnik da bi saznali tko što snima, pjeva, gdje pije kavu, zašto baš tu i sl. Nije ovo prvi slučaj koji nam je zapeo za oko, bilo je tu i trudnih zvijezda, razvoda, raznih svađa. 

VEVO rekord

Pjesma ne odskače od ostalih današnjih popularnih pjesama, ali očekivano bilježi nevjerojatan uspjeh u vrlo kratkom vremenu. Pjevačica je postavila novi VEVO rekord sa skoro 5 milijuna pogleda u samo 24 sata. Svi obožavatelji mogu slobodno uživati u spotu i još jednom naglašavamo da nemamo ništa protiv Rihanne, samo se našla u krivo vrijeme na krivom mjestu.