Pretraga

Sestre snimile video o online nastavi: Veliki odmor provode na terasi s pogledom na more

A- A+

Sestre Hannah (13) i Taliah (11) odlučile su pomoći svome tati, uredniku portala Total Croatia News, pa su snimile video o online nastavi u Hrvatskoj. Intervjuirale su se međusobno, a u videu su obje istaknule zašto im se sviđa ovakav način nastave, ali i otkrile što im nedostaje.

screenshot: YouTube

– Tata, vidjele smo da naporno radiš. Možemo li ti pomoći, pitale su sestre Hannah (13) i Taliah (11) svog oca Paula Bradburya, urednika portala Total Croatia News.

Kada je započela online nastava, a dok se još moglo slobodno putovati među županijama obitelj Bradbury iz kuće kraj Varaždina preselila se u Jelsu na Hvaru, gdje ovih dana provode izolaciju, a otkuda Hannah i Taliah prate nastavu.

– Znate, mogli biste mi pomoći, odgovorio im je tata na pitanje s početka teksta. Zadao im je da iz učeničke perspektive ispričaju kako izgleda online nastava u Hrvatskoj.

Cure su se primile posla i napravile video. Intervjuirale su se međusobno, a tata je napisao tekst o tom njihovom pothvatu.

Što su rekle o online školi, pogledajte u videu:Za dodatan zanimljiv i koristan sadržaj pretplatite se na naš YouTube kanal. U suradnji s NCVVO-om pokrenuli smo seriju podcasta na temu državne mature pod nazivom ‘U centru mature’, pa posebno koristan sadržaj na našem YouTubeu očekuje maturante i oni koji će to postati.