Pretraga

U školi ne morate sjediti mokrih stopala: 6 zgodnih modela gumenih čizama ispod 200 kn

A- A+

Skakanje po lokvama jedan je od simbola koje najčešće povezujemo s djetinjstvom. Podsjeća nas na razdoblje kad smo bezbrižno skakutali po lokvama u svojim gumenim čizmicama i uživali u svakom trenutku. Tko kaže da to ne možete i sada? Gumene čizme nikada nisu izgledale bolje, a mi smo pronašli one najbolje.

Unsplash

Velik broj ljudi gumene čizme smatra djetinjastim ili ih povezuju s običnim crnim čizmama za rad i ne vide ih kao nešto osobito privlačno, ali danas je izbor velik i možemo birati one klasične, a i one zabavne s raznim uzorcima koje popravljaju i najtmurniji kišni dan. Uostalom, gumene čizme su idealne za odlične slojevite kombinacije koje običavamo nositi u jesenjim danima.

Odaberite klasiku ili uzorke za kišne dane

Gumene čizme koje Borovo nudi pripadaju pomaknutoj klasici. Njihove crne čizme imaju ˝istrošeni˝ izgled. Zato su više matirane od ostalih koje su obično sjajne i dobivaju lijepu teksturu, a druge na stražnjem dijelu imaju V u kontrastnoj boji, a taj zanimljiv detalj čizmama daje posebnu notu kojom odskaču od ostalih, ali su dovoljno klasične s prednje strane kako vam detalj u drugoj boji ne bi poremetio koordinaciju ostatka outfita. Ponuda Planet Obuće sastoji se od šarenijih i razigranijih modela. Sve modele možete vidjeti u našoj galeriji.