Pretraga

Stiže nova verzija Simsa i mogla bi imati opciju koja će se svidjeti ljubiteljima te igre

A- A+

Simsi su računalna igra koja je postala izrazito popularna polovicom 2000-ih godina, a na današnji dan slave 20. rođendan. U međuvremenu je igra stigla i na smartphone, a do sada su izašle njene četiri verzije. Svjetlo dana u narednom bi razdoblju mogla ugledati i verzija Sims 5, a igra bi mogla imati i multiplayer opciju, dali su ovih dana naslutiti njeni tvorci.

Screenshot: The Sims 3: University life

Velika vijest za sve fanove računalne igre Sims – izdavač videoigara Electronic Arts (EA) uoči dvadesetog rođendana Simsa potvrdio je da radi na novim dodacima za igru, što sugerira da bi svjetlo dana uskoro mogla ugledati peta verzija igre, piše ccn.com.

Izdvojeni članak
Matija Vigato

Ovo je Matija, nagrađivana mlada filozofkinja i developerica. Videoigre nisu zabava već, tvrdi, i umjetnost

Čelni čovjek EA, Andrew Wilson, priznao je da razvojni tim proučava novu generaciju gaminga i razmatra najbolje načine pristupanja novoj verziji igre, a dao je naslutiti i da bi mogla imati i multiplayer opciju.

Kazao je kako se do sada igra nije fokusirala na društvene interakcije i kompetitivnost među igračima, ali Wilson tvrdi da su uočili da ona svakako postoji i raste, a posebice je to uočljivo kada igrači uspoređuju svoja stvaranja unutar igre.

– Vrlo smo uzbuđeni. Ovo je igra koja nema nikakvu konkurenciju u svojoj kategoriji te možemo zamisliti brojne prilike za rast u nadolazećim godinama, kazao je Wilson, prenosi poviše spomenuti izvor.