Pretraga

Vjerovali ili ne GTA V igramo već 10 godina: ‘Zahvaljujemo na nevjerojatnoj podršci’

A- A+

Rockstar je 2013. godine izdao Grand Theft Auto V, igru koja i dan danas prikuplja nove igrače na različitim platformama, od PC-ja i starije, pa sve do aktualne generacije konzola. Igra je u tih 10 godina doživjela neke promjene, ali srž je ostala i dalje ista.

Foto: Rockstar

Kao da je bilo jučer. Prošlo je već 10 godina otkako je Rockstar predstavio Grand Theft Auto V na PlayStationu 3 i Xboxu 360, a uskoro i Grand Theft Auto Online. Povodom toga, Rockstar se zahvalio svojim igračima koji vjerno igraju ovu igru na ukupno tri generacije konzola.

– Na službenu 10. godišnjicu igre Grand Theft Auto V, željeli bismo zahvaliti vama, našim igračima, na nevjerojatnoj podršci tijekom godina, napisali su iz Rockstara na X-u.

Što god da pojedinci rekli, činjenica je da GTA V ne bi bio toliko uspješan i dugovječan da nije donio neke inovacije. Naime, ta je igra postavila novi standard za open world igre, koji 2013. godine nije bio viđen – živi svijet u kojem su igrači mogli provesti sate istražujući nove stvari i imati interakciju s okolinom.

Koncept toga da igrač može igrati s tri protagonista, također je bila novost, a zahvaljujući svemu tome, GTA V postala je najbrže prodavana igra u povijesti. No, svi noviteti i dalje ne mijenja činjenicu da Rockstar 10 godina ‘cijedi’ jednu igru te da i dalje nema konkretnih informacija o igri Grand Theft Auto VI.

Copy link
Powered by Social Snap