Pretraga

Što se dogodilo Malcolmu iz popularne serije? ‘Kao da to nisam bio ja i to me rastužuje’

A- A+

Posljednja epizoda popularne humoristične serije, Malcolm u sredini, emitirana je sad već davne 2006. godine. Osim što vas je držala prikovanima za male ekrane, serija je osvojila sedam Emmyja, jedan Grammy te je nominirana za sedam Zlatnih globusa. Unatoč uspjehu, glavni glumac Frankie Muniz ne sjeća se snimanja.

Foto: Instagram

Malcolm Jetson, mladi genijalac koji živi s ludom obitelji, bio je uzor mnogim mladima koji su tada, baš kao i on, htjeli postati popularni u osnovnoj školi. Frankie Muniz, sada već 36-godišnjak u sretnom braku s malom bebom, prema mnogima je odlično odglumio glavnu ulogu u seriji koju će mnogi pamtiti još puno godina.

Zbog svojeg glumačkog talenta, Munizu su predviđali svijetlu budućnost u Hollywoodu, no odlučio je promijeniti svoju karijeru te se okušao u automobilističkim utrkama, a kasnije je bio i bubnjar benda Kingsfoil. No, iako je iza sebe ostavio važan glumački trag, još je prijašnjim intervjuima otkrio da se snimanja Malcoma u sredini gotovo pa ne sjeća.

Izdvojeni članak

26 mu je godina već: Pogledajte kako danas izgleda maleni Dewey iz ‘Malcolma u sredini’

 

‘Ovo je prvi put da sam uspio razjasniti situaciju’

Tada se govorilo da je razlog gubitku pamćenja činjenica da Muniz pati od ishemijskih napada koji nalikuju na moždane udare, kojih je on u razdoblju između 2012. i 2013. godine doživio osam. No, popularni je glumac prošlog mjeseca gostovao u Wild Ride podcastu, u kojem je otkrio da je dobio krivu dijagnozu i da zapravo ima intezivne migrene s aurom.

-Ovo je prvi put da sam zapravo uspio razjasniti situaciju. Ako pretražite moje ime, sve što vam izađe je to da ja nemam pamćenja ili da umirem od moždanih udara, objasnio je Muniz u podcastu te je istaknuo da su možda krivci za gubitak pamćenja upravo devet potresa mozga koje je imao u djetinjstvu.

Trudi se iskoristiti vrijeme najbolje što može

Kako je ponovno priznao, Muniz se baš i ne sjeća snimanja Malcolma u sredini, no proteklih je godina pogledao cijelu seriju i uživao je u njoj kao što to čine njeni pravi obožavatelji.

-Čini mi se kao da to nisam bio ja i to me pomalo rastužuje. U mislima mi se vraćaju stvari kojih sam se trebao sjetiti. Učinio sam sve što sam stvarno želio, ali istina je da se ne sjećam puno toga, otkrio je Muniz. Dodao je da i dalje pokušava živjeti najispunjeniji život te da se trudi iskoristiti svoje vrijeme kako najbolje može.

Podsjećamo da je Muniz 2017. godine rekao na showu Dancing with the Stars da mu njegova sadašnja supruga, Paige Price, svaki dan pomaže da se sjeti lijepih trenutaka, tako što vodi dnevnik njihovih aktivnosti.