Pretraga

Glumac govorio o bullyingu u školi pa se rasplakao kada je vidio svoju profesoricu iz matematike

A- A+

Britanski glumac Will Poulter, koji se proslavio ulogom u filmu ‘We’re the Millers’, u emisiji BBC-a ispričao je kako je u školi često bio žrtva bullyinga. Zbog toga je danas i ambasador anti-bullyinga, a u emisiji se i rasplakao kada je vidio svoju profesoricu iz matematike koja je vjerovala u njega još dok je bio učenik koji, kako je rekao, nije bio sretno dijete tijekom školskih dana.

Foto: Screenshot YouTube

Svi znamo koliko važni mogu biti profesori tijekom našeg školovanja, posebice oni koji nam promijene život i odrastanje te ih se rado sjetimo i kada završimo školu ili faks. Koliko je to važno u dječjim životima pokazao je i britanski glumac Will Poulter koji je gostovao u emisiji BBC-a gdje je pričao o bullyingu koji je proživio u školi.

– Nisam bio baš sretno dijete u školi. Ali ne toliko zbog bullyinga, već iz razloga jer nisam bio dobar u ničemu i imao sam sreće što sam dobio priliku glumiti u filmu, rekao je Will.

‘Svaki klinac koji zlostavlja druge ima probleme ili prolazi kroz nešto što mi ne znamo’

No, tada nije bio zadovoljan ulogom jer je morao glumiti zlostavljača koji su njega maltretirali kao učenika.

– Ali glumiti bullyja mi je pomoglo da suosjećam s njima jer svaki klinac koji zlostavlja druge isto tako ima probleme ili prolazi kroz nešto što mi ne znamo i zbog čega se onda tako ponaša. Mislim da mi je to bilo bitno da naučim i shvatim još kao učenik, naveo je glumac.

Izdvojeni članak
heidi mccallum

Nesebična gesta: Umirovljeni učitelj dobio bubreg od bivše učenice škole u kojoj je predavao

Rasplakao se kada je vidio video svoje profesorice iz matematike

Voditeljima je ranije ispričao kako je imao jednu profesoricu u školi koja mu je puno pomogla, a oni su ju uspjeli pronaći te je snimila video poruku za Willa.

– Znam koliko ti je bilo teško prolaziti kroz školu i samo ti želim reći da sam neizmjerno ponosna bila na tebe tada, a ponosna sam i danas. Ti si istinska inspiracija i uvijek ćeš imati moju podršku. Hvala ti što si bio i ostao svoj, rekla je njegova profesorica matematike nakon čega se Will rasplakao u studiju.