Svijet se oprašta od Carrie Fisher: Pogledajte njenu audiciju za Star Wars

Brojne fanove jučer je šokirala vijest kako je od posljedica srčanog udara preminula glumica Carrie Fisher, poznatija kao princeza Leia iz Star Warsa. Dok se fanovi i kolege od opraštaju od glumice, internetom kruži snimka njene audicije za spomenutu ulogu, u kojoj je Fisher imala svega 19 godina.

Screenshot: YouTube

Svijet je šokirala vijest o ranoj smrti glumice Carrie Fisher (60), koja je u filmu Star Wars utjelovila princezu Leiu. U ime njene kćeri, smrt je potvrdio glasnogovornik.

– S velikom žalošću Billie Lourd potvrđuje kako je njena voljena majka Carrie Fisher preminula jutros u 8:55, kazao je glasnogovornik za CNN.

Fisher je preminula od posljedica srčanog udara kojeg je pretrpjela par dana prije, na letu između Londona i Los Angelesa.
I dok brojni fanovi oplakuju smrt glumice, uz znak sjećanja internetom je počela kružiti snimka njene audicije za ulogu princeze Leie Organe. Tada je imala svega 19 godina.

Od svoje princeze i dugovječne prijateljice putem društvenih se mreža oprostio i Mark Hamill, koji u filmu glumi Lukea Skywalkera.

– Odlučna i snažna, ali s ranjivošću zbog koje biste navijali za nju i željeli da uspije i bude sretna. U mom osobnom i profesionalnom životu igrala je veliku ulogu i oba bi bila isprazna bez nje, napisao je Hamill.

Odgovori