Pretraga

Svijet se oprašta od Carrie Fisher: Pogledajte njenu audiciju za Star Wars

A- A+

Brojne fanove jučer je šokirala vijest kako je od posljedica srčanog udara preminula glumica Carrie Fisher, poznatija kao princeza Leia iz Star Warsa. Dok se fanovi i kolege od opraštaju od glumice, internetom kruži snimka njene audicije za spomenutu ulogu, u kojoj je Fisher imala svega 19 godina.

Screenshot: YouTube

Svijet je šokirala vijest o ranoj smrti glumice Carrie Fisher (60), koja je u filmu Star Wars utjelovila princezu Leiu. U ime njene kćeri, smrt je potvrdio glasnogovornik.

– S velikom žalošću Billie Lourd potvrđuje kako je njena voljena majka Carrie Fisher preminula jutros u 8:55, kazao je glasnogovornik za CNN.

Fisher je preminula od posljedica srčanog udara kojeg je pretrpjela par dana prije, na letu između Londona i Los Angelesa.
I dok brojni fanovi oplakuju smrt glumice, uz znak sjećanja internetom je počela kružiti snimka njene audicije za ulogu princeze Leie Organe. Tada je imala svega 19 godina.

Od svoje princeze i dugovječne prijateljice putem društvenih se mreža oprostio i Mark Hamill, koji u filmu glumi Lukea Skywalkera.

– Odlučna i snažna, ali s ranjivošću zbog koje biste navijali za nju i željeli da uspije i bude sretna. U mom osobnom i profesionalnom životu igrala je veliku ulogu i oba bi bila isprazna bez nje, napisao je Hamill.