Pretraga

Strava na proslavi rođendana: Posvađala se dva prijatelja, jedan tragično preminuo nakon udarca

A- A+

Koprivničko-križevačka županija zavijena je u crno zbog tragične smrti 16-godišnjaka. Sve se, naime, odvilo na jednoj proslavi 18. rođendana, na kojoj su se dva prijatelja posvađala. 17-godišnjak je u svađi udario 16-godišnjaka, koji se ubrzo srušio i više se nije probudio.

policija, policijski automobil

Foto: Unsplash

Policijska uprava koprivničko-križevačka, izvijestila je o tragičnom događaju u kojem je preminuo 16-godišnjak. Sve se odvilo u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom iza ponoći, na proslavi 18. rođendana, na kojem je došlo do svađe između dva prijatelja.

Naime, kako doznaje portal ePodravina, 17-godišnjak je u svađi udario 16-godišnjaka, koji se nakon nekoliko trenutaka srušio i više se nije probudio. Ubrzo je pozvana Hitna pomoć, koja je pola sata reanimirala mladića, no bez uspjeha.

Izdvojeni članak
učenik u školskom hodniku, crno-bijela fotografija

Zašto neka djeca zlostavljaju druge? Psihologinja pojašnjava uzroke vršnjačkog nasilja

– U jednom trenutku 16-godišnjak je pao i ostao bez zraka. Svi su ostali šokirani kad su vidjeli da mu nikako ne mogu pomoći. Za oko pola sata stigla je i hitna koja je dolazila iz Križevaca, ali mladiću nije bilo spasa. Prestrašno je sve to, a pogotovo za roditelje i obitelj nesretno preminulog mladića. To je očito bio prst sudbine da se fešta pretvorila u tragediju kakvu naš kraj ne pamti, rekao je jedan od mještana Kostanjevca Riječkog za portal ePodravina.

Navodi se, također, da su njih dvojica bili dobri prijatelji te da su prije proslave zajedno pili kavu u kafiću. Iz policije potvrđuju da su uhitili 17-godišnjaka. Kriminalističko istraživanje i dalje je u tijeku.

Copy link
Powered by Social Snap