Pretraga

TikTok je srušio Google s trona: Pogledajte najposjećenije stranice na internetu u 2021. godini

A- A+

TikTok je najposjećenija stranica na internetu u 2021. godini. Kažu tako podaci o internetskom prometu koje je prikupila tvrtka Cloudflare. Ovim razvojem događaja Google je nakon dugo vremena pao s prvog na drugo mjesto, što znači još jedan uspjeh za megapopularnu društvenu mrežu kineskog giganta ByteDancea.

tiktok mobitel

Foto: Unsplash; Olivier Bergeron

TikTok je nadmašio sva moguća očekivanja. Prema najnovijim podacima koje iznosi tvrtka Cloudflare, inače servis za pohranu podataka u oblaku, TikTok je u ovoj godini prestigao Google i postao najposjećenija stranica na Internetu.

Nakon što smo izvijestili o tome da je po preuzimanjima bio najjača aplikacija, ovo je novi veliki uspjeh za kineskog diva i sve popularniju društvenu mrežu među mladim ljudima. Svoj poseban uspjeh TikTok je postigao upravo od početka pandemije.

Ispod se nalazi lista najposjećenijih stranica na internetu ove godine, u usporedi s 2020. godinom. Valja naglasiti da iako se TikTok nalazi na prvom mjestu ove godine, Cloudflare, tvrtka koja je složila rangiranje, ne ističe je li brojala promet samo na internacionalnoj verziji TikToka ili i internet promet ostvaren na Douyinu, koji je sestrinska aplikacija isključivo za kinesko tržište.

najposjećenije stranice na internetu

Tablica složena prema podacima Cloudflarea

 

tiktok mobitel
Share via
Copy link
Powered by Social Snap