Pretraga

TikTok je srušio Google s trona: Pogledajte najposjećenije stranice na internetu u 2021. godini

A- A+

TikTok je najposjećenija stranica na internetu u 2021. godini. Kažu tako podaci o internetskom prometu koje je prikupila tvrtka Cloudflare. Ovim razvojem događaja Google je nakon dugo vremena pao s prvog na drugo mjesto, što znači još jedan uspjeh za megapopularnu društvenu mrežu kineskog giganta ByteDancea.

tiktok mobitel

Foto: Unsplash; Olivier Bergeron

TikTok je nadmašio sva moguća očekivanja. Prema najnovijim podacima koje iznosi tvrtka Cloudflare, inače servis za pohranu podataka u oblaku, TikTok je u ovoj godini prestigao Google i postao najposjećenija stranica na Internetu.

Nakon što smo izvijestili o tome da je po preuzimanjima bio najjača aplikacija, ovo je novi veliki uspjeh za kineskog diva i sve popularniju društvenu mrežu među mladim ljudima. Svoj poseban uspjeh TikTok je postigao upravo od početka pandemije.

Ispod se nalazi lista najposjećenijih stranica na internetu ove godine, u usporedi s 2020. godinom. Valja naglasiti da iako se TikTok nalazi na prvom mjestu ove godine, Cloudflare, tvrtka koja je složila rangiranje, ne ističe je li brojala promet samo na internacionalnoj verziji TikToka ili i internet promet ostvaren na Douyinu, koji je sestrinska aplikacija isključivo za kinesko tržište.

najposjećenije stranice na internetu

Tablica složena prema podacima Cloudflarea