Pretraga

Tisuće studenata na ovoj stranici skuplja bodove i mijenja ih za poklone: Jeste li je probali?

A- A+

Rješavati kvizove, skupljati bodove i mijenjati ih za poklon bonove u trgovinama ili ulaznice za festivale ili kino uopće ne zvuči kao loša ideja, zar ne? Na platformi YOUniversity iza koje stoji Samsung Electronics to i možete. Do sada su okupili preko 7.000 korisnika kojima, osim poklona, nude i niz drugih zanimljivih mogućnosti, a platformu redovno osvježavaju novim akcijama.

Samsung YOUniversity program za skupljanje bodova

Na platformi YOUniversity skupljajte bodove i mijenjajte ih za nagrade | Foto: Samsung

Zaljubljenici u tehnologiju, sigurni smo, već znaju, a svi drugi će tek saznati za platformu YOUniversity. Riječ je o projektu kojeg je pokrenuo Samsung Electronics, a namijenjen je svim studentima koji se žele zabaviti, naučiti nešto novo i pri tome osvojiti vrijedne nagrade. Do sada je tamo svoj profil registriralo preko 7.000 korisnika.

Na web stranici YOUniversity pronaći ćete kombinaciju aktivnosti u kojima možete sudjelovati online i uživo. Možete se, između ostalog, uključiti u njihov Loyalty YOU program i različitim aktivnostima skupljati bodove.

Kako skupljate bodove?

Primjerice, svakog dana možete rješavati digitalne kvizove ili sudjelovati u anketama. Bodove skupljate i kupnjom Samsung uređaja, a do kraja lipnja preko YOUniversity platforme možete osigurati i 10 % popusta.

Prije kupnje, Galaxy S23 i Galaxy Z Flip4 uređaje možete i isprobati kroz Try&Buy akciju. Uključite li se, ovi uređaji postat će vaši na čak sedam dana. Ova akcija traje do 30. lipnja, stoga ne čekajte.

Samsung Galaxy S23 mobiteli

Samsung Galaxy S23 | Foto: Samsung

Platformu redovno osvježavaju novim akcijama. Tako planiraju i suradnje sa sveučilištima i njihovim alumni klubovima, kao i tri ‘Plug-in‘ događaja u Hrvatskoj, odnosno u Zagrebu, Rovinju i Opatiji, a da biste o svima njima čuli na vrijeme, registrirajte se.

Koje si poklone možete osigurati?

Bodove koje skupite sudjelujući u svim aktivnostima možete zamijeniti za vrijedne poklone kao što su poklon kartice od u odabranim trgovinama ili ulaznice za kino, konferencije i glazbene festivale. Samsung YOUniversity je nedavno podržao i Brucoš 101, projekt portala srednja.hr, kada su jednom sretnom maturantu darovali novi Galaxy Z Flip4 mobitel.

Usput, Galaxy Z Flip4 smo imali priliku i isprobati, a kako izgleda video kojeg smo s njim snimili, pogledajte ispod.

@srednja_hr Što je to referada, studentski zbor, tko je rektor…? Zaustavili smo nekoliko učenika i pitali smo ih da nam objasne studentske pojmove, a u videu možete pogledati kako su se snašli 😎 O studiranju i tome kako preživjeti prve dane pričali smo na konferenciji Brucoš 101, u sklopu koje smo podijelili jedan Samsung Galaxy Z Flip4 pametni telefon (s kojim je snimljen i ovaj video 📱🎥) #GalaxyZFlip4 #YOUniversity2023 #withGalaxy ♬ original sound – srednja_hr


Jedan od odličnih poklona koji još uvijek može postati vaš je i limitirana edicija dizajnerskih bucket šešira iza kojih stoji brend KLISAB.

Ugrabite ekskluzivan dizajnerski komad

Ako do sada niste čuli za domaći brend KLISAB, iza njega stoje dva dizajnera, Marko Šabarić i Tomislav Kliškinić. Proizvode dizajnersku odjeću spremnu za nošenje (što se u svijetu mode naziva prêt-à-porter), a nedavno su predstavili drugo izdanje svoje popularne linije odjeće od trapera, DENIMDENIM2.

Odjeća iz ove linije nastala je ponovnim korištenjem trapera koji bi inače završio na odlagalištima otpada, tako da je i dobra za okoliš. Kako se apsolutno ništa ne bi bacilo, od ostatka trapera su kreirali i modne asesoare, a tako je nastao i KLISAB X Samsung bucket šešir.

Bucket šeširi KLISAB

Ekskluzivni KLISAB bucket šeširi nastali u suradnji sa Samsungom | Foto: Aleksandar Selak

Kao i KLISAB, i Samsung je posvećen izvrsnosti, dizajnu i održivosti. KLISAB bucket hat izrađen je u cijelosti upcyclingom korištenog trapera, dajući tako novu vrijednost onome što bi inače bio teret za okoliš, baš kao što su dijelovi Samsung Galaxy S23 pametnih uređaja proizvedeni recikliranjem ribarskih mreža koje su odbačene u oceane.

Bucket šešir je izrađen u limitiranoj ediciji od 23 komada, što je poveznica s Galaxy S23 serijom uređaja. On može postati i vaš, ali samo ako na platformi YOUniversity na vrijeme skupite dovoljno bodova koje ćete zamijeniti za šešir.

Stoga, registrirajte svoj profil na platformi YOUniversity, redovno pratite novosti, sudjelujte u akcijama i skupljajte bodove!


Tekst je nastao u suradnji Native studija portala srednja.hr i Samsung YOUniversity