Pretraga

[Top sportaš] Student KIF-a sanja o nastupu na Olimpijskim igrama

A- A+

Mladi Marino Marelić (19) talentirani je odbojkaš Sveučilišta u Zagrebu, koje je uvjerljivom igrom pomelo konkurenciju na završnici akademskih sportskih natjecanja. Student KIF-a nam je u video intervjuu otkrio koji mu je najdraži predmet, kako je odabrao fakultet i što mu je neostvaren san. Pogledajte kako se Marino snašao pred kamerom.

foto: www.srednja.hr

Odbojkaši zagrebačkog Sveučilišta uvjerljivo su došli do zlatne medalje na akademskom natjecanju UniSport Finals. Već u polufinalu su izbacili Riječane, koji su im bili glavna konkurencija, pa su u posljednjoj utakmici lako nadigrali Sveučilište u Splitu.

Izdvojeni članak

[Top sportašica] Sjajna Mladostašica Iva Jurišić ipak bi radije bila učiteljica nego odbojkašica

Važnu ulogu u cijelom turniru imao je i mladi Marino Marelić (19) te smo na preporuku njegovih suigrača snimili intervju s odbojkašem, koji će na ljeto morati odlučiti u kojem će klubu nastaviti svoju profesionalnu karijeru.

Prije nego li donese odluku o svojoj sportskoj karijeri morat će riješiti i poneki sipit na Kineziološkom fakultet u Zagrebu.

U našem videu provjerite koji su Marinovi prioriteti, koji mu je najdraži predmet na fakultetu, što sluša i koji mu je životni san.