Pretraga

Uskoro: Snow White and the Huntsman

A- A+

Mogli ste i sami zaključiti da će kad tad doći na red i moderna ekranizacija Snjeguljice. Nakon svih Marvelovih filmova, odjeknuli su i bajkoviti filmovi. Snow White and the Huntsman dolazi u kina početkom lipnja pa možete usporediti je li bolji od Mirrorr Mirror koji prati sličnu radnju bajke.

Sigurno svi znamo priču u kojoj ljubomorna zla kraljica naredi lovcu da ubije prelijepu Snjeguljicu kako bi ona zauvijek ostala najljepša žena u kraljevstvu. Ove smo godine bogatiji za dva različita filma s istom pričom. U ožujku nam je predstavljena komedija Mirror Mirror u kojoj Snjeguljicu glumi Lily Collins, kraljicu Julia Roberts, a princa Armie Hammer. Međutim, u lipnju nas očekuje sasvim druga verzija iste bajke. U ovom je slučaju Snjeguljica Kristen Stewart (poznatija kao Bella iz Sumrak sage), kraljica Charlize Theron, lovac Chris Hemsworth (poznatiji kao Thor) i princ Sam Clafin. 

Sadržaj:

Snjeguljica predstavlja veliku prijetnju kraljici Ravenni, koja od svog čarobnog ogledala saznaje da joj za besmrtnost i vladanje Engleskim kraljevstvom treba Snjeguljičino srce. Nakon što naredi lovcu Ericu ubojstvo mlade djevojke, lovac se smiluje i nauči Snjeguljicu umijeću ratovanja te ona, zajedno s princem Williamom, podiže revoluciju protiv svoje pomajke.

Dok čekate lipanj jedino vam preostaje usporedba trailera.

Snow White and the Huntsman

 

Mirror Mirror

Share via
Copy link
Powered by Social Snap