Pretraga

Umjetnost: Snjeguljica kao pijana prostitutka na kokainu

A- A+

Korisnica Instagrama pod imenom LibertyRoss objavila je crteže Disneyevih likova u ne baš tako bajkovitom izdanju. Tako imamo priliku vidjeti Snjeguljicu kao pijanu kurvu koja zajedno s kraljicom šmrče kokain, Pepeljugu odjevenu u haljinu od mesa i brojne druge junake u nezavidnim izdanjima.

Pijana Snjeguljica kao poruka za Kristen Stewart

Sigurno ste svi bar jednom poželjeli život kao iz bajke. Pogledate li najnovija izdanja bajkovitih junaka, dobro ćete promisliti o svojim željama. Korisnica Instagrama pod imenom LibertyRoss prošli je tjedan postavila crtež pijane Snjeguljice i njenih prijatelja te tako pokupila burne komentare diljem svijeta. Iznad crteža je stavila komentar: Nije baš tako čista i nevina, prenosi Index.hr. Komentar i slika su se odnosile na Kristen Stewart koja glumi Snjeguljicu u novom filmu Ruperta Sandersoma, s kojim je imala aferu.

Disasterland – jedinstvena i do sad neviđena izložba

Disasterland je naziv neobične izložbe čiji je autor Jose Rodolfo Loaiza Ontiveros prikazao Disneyeve likove u nepristojnim i neprimjerenim pozama. Jose je izjavio za Huffington post kako su Disneyevi crtani filmovi bili prvo što je utjecalo na njega kao umjetnika i kako neizmjerno poštuje njihove likove. Na crtežima je Pepeljuga obučena u haljinu od mesa, Snjeguljica pije i šmrče kokain zajedno s kraljicom, a Jasmine i Bella se ljube. Golotinja, marihuana, silikoni, alkohol, droga i gej poljupci prevladavaju na svakom crtežu.