Pretraga

Ponižavanje Kristen Stewart: Prodaju se majce s uvredljivim porukama

A- A+

Kristen Stewart je prevarila Roberta Pattinsona – vijest koja je poput bombe odjeknula cijelim svijetom. Mediji već danima serviraju informacije  o preljubu, društvene mreže kipe sadržajem koji se tiče preljuba stoljeća, a sada cijela priča ide korak dalje. Prodaju se majce koje vrijeđaju glumicu, i daju potporu Pattinsonu.

Nemili događaj koji je zadesio slavni glumački par toliko je odjeknuo u javnosti, da se stječe dojam da je Kristen Stewart u najmanju ruku počinila teroristički napad, a ne prevarila dečka. Mediji bombardiraju informacijama o tome tko, što, kako, zašto i kada, a zagriženi fanovi Sumrak sage obrušavaju se na glumicu i postavljaju snimke vlastitih histeričnih napadaja na YouTube.

Jedna se tvrtka poželjela okoristiti zlatnom kokom ovomjesečnih showbizz vijesti, pa se sjetila izrađivati i prodavati majce s uvredljivim porukama upućenim glumici. Majce se mogu kupiti po cijeni od 130 kuna, a mogu se naručiti u više boja i veličina. Poruke poput Kristen Stewart is a trampstire i I wanna take a dump on Kristen Stewart služe kao još jedan način pribijanja Kristen Stewart na stup srama.