Pretraga

Robert napucao Kristen: Kako živjeti nakon ovoga?

A- A+


Izdvojeni članak

Pet razloga za veselje jer nema više Sumrak sage

Nevjerojatno i šokantno saznanje u jutrošnjim satima pogodilo je članove redakcije portala srednja.hr. Pročitavši estradnu vijest dana u britanskom tabloidu The Sun odlučili smo uzeti dva slobodna dana i odmor uz masaže u wellnessu kako bismo se psihički pripremili na daljnji rad nakon ove prijelomne vijesti.

S velikim žaljenjem obavještavamo sve čitatelje da je bešćutni Robert Pattinson poznat po ulozi šljokičastog kvazi vampira iz mukotropno dugotrajne Sumrak sage odlučio nogirati svoju krhku plahu djevojku, Kristen Stewart.

Njihova veza ipak nije preživjela sumrak, jer je već tjednima bila zavijena u crno. Naizgled iskrena i emotivna, mala prevarantica Kristen prije par mjeseci je odlučila ljubiti tuđe usne i to ne bilo kakve usne, već one koje su obećane drugoj(!!!).

Kristen se zbarila s oženjenim redateljem Rupertom Sandersom nakon čega je žalosni Romeo, to jest Robert odlučio da je vezi došao kraj. No njegova ljubav prema glumici i djevojci s kojom je proveo posljednje četiri godine bila je prejaka, pa joj je u rujnu oprostio ljetnu avanturu.

Kristen i Robert ponovno su zagrljeni hodali američkim crvenim tepisima, no ne zadugo. S početkom ove godine Robert je odlučio uzeti konce u svoje ruke i nogirati svoju Bellu iz Sumraka. Međutim, to možda ipak nije kraj njihove sage jer pogađate, on želi da oni ostanu prijatelji.