Pretraga

Vans izrađuje magičnu Harry Potter kolekciju!

A- A+

Svi ljubitelji najpoznatijeg čarobnjaka objeručke prihvaćaju kolekcije svjetskih brendova s motivima Harry Potter franšize. Nikada nam neće dosaditi vidjeti najdraže motive interpretirane na različite načine, a obično ih želimo imati sve jer nam oni donose djelić svijeta magije kojeg svi toliko volimo i znamo. Vrijeme je da ponovno nestrpljivo čekamo još jednu Harry Potter kolekciju, ovog puta s Vansom.

Vans

Vans je u ponedjeljak objavio teaser video u kojem se izmjenjuju boje četiri Hogwarts doma – Gryffindor, Hufflepuff, Slytherin i Ravenclaw koje su pretvorene u hipnotizirajuće geometrijske uzorke. Pretpostavka je da će se kolekcija temeljiti na njihovim bojama što znači da će vam se rješavanje svih onih kvizova koji vas svrstavaju u Hogwarts domove konačno isplatiti jer ćete svoje tenisice moći lakše odabrati.

Osim tenisica će se tu naći još i odjeća i modni dodaci, ali osim toga informacija o kolekciji nema puno, a Vans je manjkom informacija sigurno postigao svoje namjere, da svi znatiželjno i nestrpljivo iščekuju njihovu kolekciju koja će se sigurno rasprodati u rekordnom roku.

Budite među prvima koji će vidjeti kolekciju tako da se pretplatite na njihov newsletter, a dok čekate možete mišem prelaziti preko Hogwarts grafika koje prelazom izgledaju kao da su u vodi.

Još jedan hint, možda? Izgleda da ćemo ipak morati pričekati da saznamo.