Pretraga

Imamo pobjednika: Varteks odijelo će otići na nekoliko maturalnih zabava ove sezone

A- A+

Na našem Instagram profilu drzavna.matura održali smo giveaway u kojem smo dijelili jedno odijelo iz Varteks Young kolekcije. Tražili smo najbolji razlog zašto bi netko trebao osvojiti ovo odijelo. Nakon teškog izbora, odluka je pala – Varteks odijelo odlazi u Rijeku zahvaljujući maturantici Dori, koja je prijavila svog najboljeg frenda iz razreda Mattea, a sve kako bi mu pomogla da skine masku opasnog rokera.

foto: Varteks Facebook

Vrijeme maturalnih zabava već je započelo, a znamo koliko je bitno pokazati svoje najbolje izdanje na ovim partijima koji zaokružuju srednjoškolsko obrazovanje. Iz tog razloga smo, u suradnji s Varteksom, odlučili darovati jednog maturanta odijelom u vrijednosti 1.620 kuna. Tražili smo najbolji odgovor na pitanje zašto netko posebno zaslužuje odijelo iz nove Varteks Young kolekcije.

Odijelo je dobio maturant Matteo Kenda, kojeg je na ovaj natječaj prijavila najbolja frendica iz razreda Dora Lušić. U prijavi je istaknula kako je vrijeme da Matteo skine masku opasnog rokera i napokon pokaže svoje pravo lice.

Dobitni Instagram Story

– Jedan od razloga zašto sam odlučila prijaviti Kendu na natječaj je jer je bio objavljen u vrijeme oko njegovog rodjendana. Drugi razlog je što nam je tada u planu bilo ići na maturalnu zabavu od moje najbolje prijateljice, a Kenda je bio toliko uzbudjen da nije mogao prestati pričati o tome iz dana u dan. Tako sam ovaj natječaj vidjela kao dobru priliku da osvojim potencijalni rodjendanski poklon, ali i da se našalim na njegov račun. Mislim da mi je to pošlo za rukom, pošto je bio oduševljen mojim opisom njega, otkrila nam je Dora.

Izdvojeni članak

Kupnja odijela za maturalnu kao ispit zrelosti

Odijelo spremno za tulumarenje

Inače, kako smo već napomenuli, Matteo je dobio odijelo iz nove kolekcije pod nazivom Varteks Young. To je linija u kojoj su predstavili nekoliko modela odijela prilagođene mlađim generacijama, odnosno udobna su i u njima nije problem provesti nekoliko sati tulumareći.

Odijela iz ove kolekcije rađena su od finih talijanskih materijala, a dolaze u crnoj, sivoj, tamo plavoj i otvoreno plavoj boji. Izrađena su za sve građe tijela, u slim fit i regular fit kroju.

– Kada sam vidio post znao sam da cemo pobijediti. Ipak je prijateljica talent za pisanje!, rekao nam je Matteo, oduševljen što je upravo on osvojio odijelo.

Ovi najbolji frendovi otkrili su nam kako oni zapravo nemaju svoju maturalnu, jer su odlučili otići na još jedan maturalac, ali to ne znači da Matteo neće imati priliku nositi Varteks odijelo.

Fotografija jedne od maturalnih zabava na koju su ‘krešali’ | foto: Privatna arhiva

– Na neki način smo postali profesionalni “party crashers” na tuđe maturalne, tako da mislim da je osvajanje ove nagradne igre samo još jedna od izlika za odlazak na prvu iduću zabavu. Tamo ćemo, kao po tradicionalnoj šabloni, ići nas dvoje i još par prijatelja s kojima je uvijek najbolji provod do sitnih sati, Dora nam je ispričala njihove planove.

Za kraj nas je zanimalo što Matteo misli o načinu na koji ga je Dora opisala u natječaju, odnosno hoće li ovo odijelo ubrzati proces njegovog postanka gospodinom. No, Matteo se neda.

– Rocker sam do srži, ali nema problema. Rockeri mogu biti i u odijelu!, zaključio je Matteo.