Pretraga

Video: Kako bi Google poludio da je stvarna osoba

A- A+

Povijest Googlea nije mjesto na kojemu se budi ponos u nama jer se radi o tražilici kroz koju prolaze silni upiti, gramatičke greške, traganje za pornografijom, sumnjivim linkovima, matematička pitanja koja bismo trebali znati odgovoriti i slično. A evo kako bi izgledalo da je Google stvarna osoba.

Foto: Screenshot

Kad ne znamo odgovor na neko pitanje automatski vadimo mobitel ili sjedamo za laptop pa tražimo potrebne informacije na online sveznalici -Googleu. Među tim pitanjima i pretragama nerijetko se nalaze posramne, sumnjive, proste pa i toliko jednostavne stvari koje nikad ne biste upitali poznatu osobu.

Izdvojeni članak

Cenzura na Googleu: Bizarna lista riječi koju zabranjuju

No jeste li se ikada zapitali kako bi izgledalo da je Google živ i da ga svakodnevno obasipate svojim upitima?

Ekipa College Humora snimila je video o stvarnom životu Googlea. U uredu su postavili čovjeka pod imenom Mr. Google koji ima samo jedan zadatak, a taj je da cijelo svoje radno vrijeme (čitaj cijeli svoj život) odgovara na sve upite pretraživanja, koliko god oni glupi, nepismeni ili neozbiljni bili.

Jedno je sigurno – živući Google ne bi dugo izdržao jer bi ga pojela frustracija i nervoza koja bi se svake sekunde budila u njemu zbog mnoštva korisnika, njihovih interesa i pretraga.