Pretraga

[VIDEO] Na TikToku pokazala što sve jedna učiteljica ima u pernici: ‘Zadnja stvar me dotukla’

A- A+

Više od 235 tisuća pregleda na TikToku ima video učiteljice imena Klara, a radi se o smiješnom videu o tome što se sve nalazi u pernici jedne učiteljice. Osim osnovnog školskog pribora poput olovke, gumice i kemijske, učiteljica se našalila te na kraj dodala nešto što je nasmijalo sve njene pratitelje.

Foto: TikTok | Screenshot

Iako ima samo dva videa na TikToku, učiteljica Klara ima više od 235 tisuća pregleda na jednom od njih. Radi se o videu u kojemu na satiričan način pokazuje što se sve nalazi u pernici jedne učiteljice.

Počinje s normalnim stvarima poput kemijskih olovki u raznim bojama, priborom za pisanje, a onda okrene na šalu. Tako kaže da u pernici ima korektor ‘ako slučajno upiše preveliku ocjenu učeniku kojeg ne voli pa mora popraviti’, a na samom kraju vidi se mala bočica medice te natpis ‘da si gucnem pod malim odmorom kad mi dignu živce’.

@klara__b1 Pernica jedne učiteljice #zekapeka #salamala #ucitelka #uciteljica #skola #skolajenajbitnija #fyp ♬ Che La Luna – Louis Prima

Osim sadržaja pernice u komentarima je najviše rasprave izazvalo to što je netko primjetio da svi učitelji imaju iste pernice.

– Koristimo istog izdavača za nastavne materijale, odgovorila joj je učiteljica Klara.

No, nekima nije sjela njena šala.

– Kako uopće možeš imati učenika kojeg ne voliš? Nema se tu šta voljeti ili ne, samo radi profesionalno svoj posao, bio je jedan od komentara.