Pretraga

[VIDEO] Na TikToku pokazala što sve jedna učiteljica ima u pernici: ‘Zadnja stvar me dotukla’

A- A+

Više od 235 tisuća pregleda na TikToku ima video učiteljice imena Klara, a radi se o smiješnom videu o tome što se sve nalazi u pernici jedne učiteljice. Osim osnovnog školskog pribora poput olovke, gumice i kemijske, učiteljica se našalila te na kraj dodala nešto što je nasmijalo sve njene pratitelje.

Foto: TikTok | Screenshot

Iako ima samo dva videa na TikToku, učiteljica Klara ima više od 235 tisuća pregleda na jednom od njih. Radi se o videu u kojemu na satiričan način pokazuje što se sve nalazi u pernici jedne učiteljice.

Počinje s normalnim stvarima poput kemijskih olovki u raznim bojama, priborom za pisanje, a onda okrene na šalu. Tako kaže da u pernici ima korektor ‘ako slučajno upiše preveliku ocjenu učeniku kojeg ne voli pa mora popraviti’, a na samom kraju vidi se mala bočica medice te natpis ‘da si gucnem pod malim odmorom kad mi dignu živce’.

@klara__b1 Pernica jedne učiteljice #zekapeka #salamala #ucitelka #uciteljica #skola #skolajenajbitnija #fyp ♬ Che La Luna – Louis Prima

Osim sadržaja pernice u komentarima je najviše rasprave izazvalo to što je netko primjetio da svi učitelji imaju iste pernice.

– Koristimo istog izdavača za nastavne materijale, odgovorila joj je učiteljica Klara.

No, nekima nije sjela njena šala.

– Kako uopće možeš imati učenika kojeg ne voliš? Nema se tu šta voljeti ili ne, samo radi profesionalno svoj posao, bio je jedan od komentara.

Share via
Copy link
Powered by Social Snap