Pretraga

Vježbate, ali rezultata nema? Zaboravite savjete fitness blogera, što radite pogrešno besplatno naučite od pravih stručnjaka

A- A+

Svaki dan vježbate, ‘guglali’ ste i što morate jesti, držite se i svih savjeta koje ste čuli od najpoznatijih fitness blogera, ali rezultati nikako da dođu? Odgovore na svoja pitanja zašto je tomu tako možete dobiti upravo kroz ovaj mjesec, potpuno besplatno i to od renomiranih stručnjaka, a sve kroz događaj koji organizira studentska udruga Probion s Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.

Foto: pixabay

– Po prvi puta studentska udruga Probion ponosni je organizator jednog od najvećih sportskih događaja edukativnog karaktera. Renomirani stručnjaci iz područja medicine, nutricionizma, psihologije i kineziologije svoja će znanja integrirati u interaktivna predavanja koja će svim sportašima i rekreativcima pomoći pri dostizanju željenog sportskog uspjeha, poručuju iz udruge Probion.

Izdvojeni članak

Hrvatski studenti su skloni nezdravoj prehrani: Srećom dvije studentice s PBF-a imaju rješenje za kolege

Svoj su događaj idejno podijelili  u tri tematska bloka koja će se odvijati svaki četvrtak od 7. do 21. prosinca s početkom u 18 sati, i to unutar prostorija Prehrambeno-biotehnološkog fakulteta.

– Stoga, ukoliko Vas zanimaju najnovije informacije iz navedenih grana znanosti i ako želite čuti razbijanja brojnih opće prihvaćenih mitova ovim putem Vas pozivamo da posjetite naš multidisciplinaran događaj. Vjerujemo da se vidimo u što većem broju, poručuju studenti.

Prva tema ovoga četvrtka sportska je prehrana, u sklopu koje će se nutricionisti govoriti o važnosti hidracije u sportu, nutrigenomici, ketogenoj prehrani i dodacima prehrani u sportu. Sljedeći četvrtak tema je psihologija sporta u sklopu koje će psiholozi govoriti o upravljanju probuđenosti i kako to dovodi do boljeg fokusa, o ortoreksiji te anoreksiji i bigoreksiji u profesionalnom sportu. Treći i posljednji blok koji se održava 21. prosinca bavi se izazovima u kineziološkoj pripremi, a riječi će biti o fiziologiji sporta, kondicijskoj pripremi u preofesionalnom sporti te trendovima u fitness indrustriji i rekreativnom sportu o kojima će govoriti stručnjaci kineziolozi. Više detalja o programu možete doznati na ovoj poveznici.