Pretraga

WhatApp uvodi novu značajku, bit će korisna svima koji primaju puno glasovnih poruka

A- A+

Telefonske pozive najprije su zamijenile SMS poruke, a njih pojavom smartfona aplikacije za brzo dopisivanje. No, pisane poruke i sve češće zamjenjuju one još brže, glasovne. To se događa na WhatsAppu, koji uskoro uvodi novu opciju, a ona će se posebno svidjeti osobama koje primaju puno takvih poruka.

Foto: Rachit Tank za Unsplash

Znate onaj osjećaj kad nekome preko WhatsAppa pošaljete pisanu poruku s jednim pitanjem, a ta osoba odgovori vam glasovnom porukom dugom pet minuta? Muci na kraj u takvim bi situacijama trebala stati nova značajka koju uvodi WhatsApp.

Kako je objavio WABetaInfo, koji najčešće prvi doznaje novosti koji uvodi popularna komunikacijska platforma, WhatsApp testira značajku kroz koju će korisnici moći mijenjati brzinu reprodukcije zaprimljene glasovne poruke. Opcija bi trebala biti postati dostupna nakon nekog od sljedećih ažuriranja WhatsApp-a i to na iOS i Android uređajima.

U WhatsAppu još uvijek rade na razvoju ove značajke, ali WABetaInfo ima snimke zaslona testne verzije opcije za ubrzavanje glasovnih poruka. Korisnici će tako moći birati između tri brzine reprodukcije 1.0X, 1.5X i 2.0X. Drugim riječima, dulje glasovne poruke moći ćete preslušati u vremenu kraćem od onoga koliko poruka traje.

WhatApp uvodi novu značajku, bit će korisna svima koji primaju puno glasovnih poruka
Share via
Copy link
Powered by Social Snap