Pretraga

Zabava do kasno u noć: Čak 30 mladih bendova priprema veliki, dvodnevni koncert

A- A+

Na Supervalu koji će se održati 16. i 17. liptnja u Vintage Industrial Baru u Zagrebu, nastupat će čak 30 mladih bendova iz cijele Hrvatske. Dnevne ulaznice mogu se kupiti po cijeni od pet eura, dok će festivalske koštati sedam eura.

Dobra vijest stiže za one koji vole slušati i podržavati mlade bendove u stvaranju nove glazbe. Četvrto izdanje Supervala održat će se 16. i 17. lipnja u Vintage Industrial Baru u Zagrebu, a kako stvari zasad stoje, svirat će 30 mladih bendova iz cijele Hrvatske.

Među njima su D., Extroft, Frequency, Freston, Gabra, Gradske Bitange, Kon+rol, Kunst, Ledena kava, Linija 109, Neodlučni, Nihil, Plazm, Prater, Prazan stan, Prosti prst, Raspad sistema, Razor, Rhaphigaster nebulosa, Slow Cured, Soba 503, Stargazer, Sunshine and Rainbows, Šteker, Teret, The Bills, Thorns, Vaktal, Westsiders i Željezne pilule.

Izdvojeni članak
bend gitara sviranje

Ideš u osnovnu ili srednju školu i imaš svoj bend? Onda se moraš prijaviti za Superval

Koncerti započinju već od 17 sati, a traju se do 1 sat u noći. Dnevne ulaznice po cijeni od pet eura te festivalske po cijeni od sedam euro, moći će se kupiti u Vintage Industrial Baru i u fizičkoj te na online inačici Dirty Old Shopa.

Prije samih koncerata oba dana održat će se besplatne edukativne radionice otvorene za sve posjetitelje i sudionike Supervala. Radionice će održati predstavnici HDS ZAMP-a, Sara Ercegović, Đurđica Sarjanović, Ružica Popović, Frane Tomašić, Mirko Burazer i Mate Škugor.