Pretraga

Ideš u osnovnu ili srednju školu i imaš svoj bend? Onda se moraš prijaviti za Superval

A- A+

Pokrenute su prijave za 4. izdanje Supervala, festivala bendova školskog uzrasta. Cilj festivala je mladima omogućiti da nastupe kao pravi profesionalci u klupskoj atmosferi, uz tehničku podršku profesionalaca kako bi osjetili iskrenu koncertnu emociju pred njima poznatom i nepoznatom publikom. Četvrto izdanje bit će održano u Vintage Industrial Baru.

Superval_2021

Foto: PR

Počele su prijave za Superval, festival na kojem školski bendovi mogu pokazati što znaju pred poznatom i nepoznatom publikom. Prijaviti se može do 30. studenog, a četvrto izdanje Supervala održat će se 16. i 17. lipnja 2023. godine u Vintage Industrial Baru.

Superval je festival koji će po četvrti put omogućiti osnovnoškolcima i srednjoškolcima da pokažu svoje glazbeno znanje, a sve pred brojnom publikomm uz tehničku podršku profesionalaca. Prijave za nastup otvorene su za bendove koji izvode autorsku glazbu i/ili obrade, te pohađaju osnovnu ili srednju školu.

Izdvojeni članak
eclipse

Tri studentice osnovale bend pa svojim glasom oduševile cijelu zemlju: Upoznajte Eclipse

Svi zainteresirani trebaju na mail [email protected] poslati sljedeće:

  • video poveznicu (link) izvođenja bar jedne pjesme
  • popunjenu prijavnicu sa svim traženim podacima koja se nalazi na službenoj stranici Supervala

Prijave traju od 30. studenog, a zatim će organizacijski tim preslušati prijave i 21. prosinca objaviti tko natupa na četvrtom izdanju Supervala.