Pretraga

Žustre rasprave među fanovima ‘Prijatelja’: Prezime glavnog lika čitavo vrijeme pišemo pogrešno?

A- A+

Većinom ‘zahvaljujući’ titlovima na Netflix-u prezime jednog od glavnih likova, Rachel, možda čitavo vrijeme slovkamo pogrešno. Oko toga kako se točno piše njeno prezime postoji i više rasprava na Redditu i raznim forumima.

Screenshot: YouTube

Kako se ispravno piše i slovka prezime lika Rachel iz popularne serije ‘Prijatelji’ pitanje je oko kojeg su forumaši više puta raspravljali. Naime, dio fanova primijetio je kako u titlovima piše Green, a u pojedinim prilikama u odjavnoj špici tako je napisano i prezime njena oca.

Screenshot iz serije ‘Prijatelji’

Isto tako navedeno je i na IMDB-u.

Screenshot IMDB

No, u 21. epizodi četvrte sezone, u kojoj Ross i Emily šalju pozivnice za svoje vjenčanje, gledatelji su uočili kako na Rachelinoj pozivnici piše Greene. Dio fanova na Redditu konstatirao je kako je to vjerojatno pisala Emily te pritom pogriješila.

Screenshot iz serije ‘Prijatelji’

No, potvrda da bi njeno prezime zaista moglo biti Greene dolazi u kasnijim sezonama serije. Naime, nakon što se zaposlila u Ralph Laurenu, Rachel je dobila i svoj ured. A na vratima ureda jasno piše – Rachel Greene.

Screenshot iz serije ‘Prijatelji’

Uz to, nešto stariji gledatelji koji posjeduju DVD serije također su u raspravama na Redditu potvrdili da je u titlovima te verzije prezime pisano ‘Greene’.