Pretraga

Ako još ne znate što su to kriptovalute o kojima svi pričaju, dođite na Effectusov Forum

A- A+

Cijeli svijet priča o kriptovalutama, a vi se baš ne snalazite u ovom području? Pratite kripto svijet, no čini vam se da se stvari događaju mimo vas? Onda je 9. Effectusov Forum pod nazivom „Block i Crypto – Nova pravila igre na tržištu“, koji će se održati u utorak 27. ožujka, događaj koji morate posjetiti.

Effectus – Studij Financija i Prava nastavlja događanja foruma financijsko-pravnog aspekta obrazovanja na kojima se raspravlja o aktualnim temama. Na red je stigla tema kriptovaluta i njihovih prednosti i mana, pa se 9. Forum organizira pod nazivom „Block i Crypto – Nova pravila igre na tržištu“. Na njemu će se predstaviti odgovori na pitanja kao što su:

Izdvojeni članak

Dekanica Effectusa Mira Lenardić: Učenici sada imaju više kreativnog prostora u Ideji godine

Zašto su pametni ugovori nešto što će promijeniti i vašu budućnost?
Što su to kriptovalute?
Jesu li to uopće valute?
Možemo li očekivati sve veću primjenu kriptovaluta u odnosu na gotov novac?

Sudionici foruma su Leo Mršić (Algebra), Vlado Hrdalo, Nikola Škorić i Ivan Voras (predsjednik i članovi upravnog odbora, UBIK udruga) Zoran Bohaček (glavni savjetnik Hrvatske udruge banaka, HUB) i Bojan Tomić (Effectus).

Forum se održava 27. ožujka u 11 sati na Effectus Studij financije i pravo, na adresi Trg J. F. Kennnedyja 2. Za sve koji su spriječeni događaj pratiti uživo organiziran je Facebook Live Effectus Foruma na službenoj Facebook stranici Effectus – studij financije i pravo.