Pretraga

Pancho Okidač uzvraća udarac!

A- A+

Novi tjedan, novi odgovori našeg stručnog suradnika. Ovoga puta Pancho je umirivao uzburburkane strasti unutar redakcije i rekao uredniku što ga ide. Čitajte i obrazujte se!

Pancho legendo! Jesi živ? Evo pišen ti iz Splita i za početak bi te tia pozvat da na lito dođeš u moje babe u apartmane, pa da ja vidin koliko ti stvarno možeš popit a sad mi pomozi, jer iman jedan veliki problem. Tek san krenia sa curon, ona je dvi godine starija od mene (ja iman 16) i normalno da se bliži prvi sex. E sad, di je tu problem? Ona je prije mene bila s likon od 22 godine i to dugo vrimena, s njin je i izgubila nevinost. Meni to nije bia problem dok ga prekjučer nisan slučajno srea na Rivi dok san šeta s njon. On ima priko 2 metra, a ja metar i 80, i prvo šta mi je palo napamet je njegova obdarenost, ako me svaćaš. Šta sad kad ona vidi mojih 15 cm, a navikla je na 20 prije toga? Oće li mi zavarit u facu i ostavit me golog na krevetu? Pomaži brate, jer je preksutra ona sama doma i neman puno vrimena. Duje1950

Kao prvo čestitam ti što si usprkos svemu prikaznom u ovom pitanju uspio nekoga nagovoriti da ti bude djevojka. Na tome budi ponosan što god da se prekosutra sutra dogodilo. Inače, sve što si učio o visini i duljini iz geometrije nema nikakve veze u tjelesnom smislu. Ako ti trebaju dokazi upiši Ron Jeremy u google i gledaj šta ispadne. Kako si došao do toga da on ima 20 ne znam, ali ako si kojim slučajem pitao svoju curu kolikog ima njen bivši dečko prekosutra ćeš igrat šah. Uglavnom, jedini savjet koji ti mogu dat je da stisneš zube, zažmiriš i misliš na Zvonu Deranju pa možda i potraješ koju minutu. Što se tiče apartmana, lijepo da misliš na svoju babu, ali vjeruj mi, nitko toliko ne može popiti.

Dragi Pancho, imam veliki problem. Imam sedamnaest godina i dečka s kojim sam već par mjeseci i jako ga volim. Ja sam još djevica i on je rekao da me je spreman čekati, iako ima dvadeset godina i puno je zreliji. Problem je zapravo u tome što sam prije dva tjedna izašla van i upoznala drugog dečka koji mi se jako svidio. Otišli smo skupa u parkić i u žaru svega, njegova se ruka našla u mojim gaćicama. Kad ju je izvadio prsti su mu bili krvavi, a nisam imala stvari, ako me kužiš. Zanimaju me zapravo dvije stvari, jesam li još djevica, ali najviše se brinem  kako ću sve objasniti dečku kad se dogodi prvi pravi put. Kiki

Ne brini Kiki, još si djevica. Iako su nuspojave iste, pišo se broji, prsti ne.To je ipak samo tehnička strana priče. Kako si uspjela pustiti da te neko probuši prstima, to je druga stvar. Rečeno mi je da budem blaži prema vama pa neću pisati tiradu o tvojoj gluposti i propusnosti obrambenih membrana. Jedna stvar je ipak jasna, ako je ovaj frajer u jednoj večeri otišao dublje od tvog starijeg i zrelijeg dečka, tvoj dečko je teža papuča i nepoznavatelj djevojačkih sokova i to u tolikoj mjeri da mu neće biti teško izmuljati nešto. Na primjer vozila sam bicikl, pala sam s drveta, probušila sam se drškom od metle, to je sad moderno. Htjedoh reći da ako ti nije problem bit probušena prstima u parku, drugih problema nemaš.

Dragi Pancho, tvoje laži i obmane oko dogovorenih vremenskih dostava članaka jako su me uznemirile. Zato sam si u subotu u redakciji natočio 7dl vranca i 3dl kole u tvoju kriglu. Krenuo sam uz kokice i alkohol riješavati svoje/tvoje probleme. No bez brige, nakon 2dl shvatio sam da mi mi se vino i kokice gade više i od tebe. Odlučio sam ti oprostiti. Uvjet mog oprosta je da sutra pošalješ tekst, bez pederčića(…) i da u odgovorima otkriješ nešto o sebi. Molio bih te da tekst dođe na vrijeme jer želim večer provesti s djevojkom, a ne čekajući tebe da sletiš iz Meksika. Unaprijed hvala. Tvoj urednik, M.M.

Draga M.M., iznimno mi je milo čuti kako sam i u odsustvu i dalje u tvojim mislima. Ipak, ovo tvoje pismo uvelike me uznemirilo.Tužno mi je zamisliti te kako subotnje veče provodeš u samoći plačući nad mojom kriglom. Usput, budi rečeno, velike cure ne mješaju vino s kolom, jer se bez nje brže napiješ i mamurluk je puno blaži. Za sljedeći put pedložio bi tebi, a i svima koji ovo čitaju, da novac za kolu ulože u kvalitetniju butelju. Što se tiče mog odsutsva, poznato ti je kako imam određenih problema s alkoholom, te sam s tim u vezi morao hitno otputovati na istok Meksika na liječenje pelinom. Bit će ti drago čuti kako je problem na neko vrijeme riješen te sam ti od sada na raspolaganju u redakciji, ukoliko će ti moje usluge biti potrebne.