Pretraga

Pancho stiže u pomoć

A- A+

Nakon što ste prošlog utorka imali ekskluzivno pravo upoznati Pancha, stižu i prva pitanja i odgovori stručnog suradnika Pancha Gatilla! Pancho će utorkom redovito odgovarati na pitanja postavljena u komentarima ili na mail [email protected] Više o ovoj osebujnoj osobi pročitajte ovdje.

Ajde Pančo frende, kaži ti meni nešto… Kako uspješno prikriti miris cigarete nakon velikog odmora, osim naravno žvakanja žvake? 😉

Najintenzivniji miris zabilježen u prirodi je miris ushićenih srednjoškolki, tako da bi logično rješenje bilo zamaskirati se tim mirisom. S obzirom na činjenicu da takva pitanja postavljaš meni na internetu, uzet ću tu slobodu da zaključim kako nisi u prilici postići ushićenje mladih djevojaka. Dakako, postoje alternative koje su i tebi dostupne. Na primjer, odeš lijepo u birtiju poslje škole pa lažeš da nisi pušio ti već svi ostali. Vjerujem kako ti je problem zapravo sakriti se od staraca, a ne od profesora, jer ako te netko od službenih lica u školi njuška poslije velikog odmora, onda ovo nije pitanje za mene.

Ej Pančo, utorkom  imam kemiju koju mrzim (grrrrrr ;))a nemogu kazati kako sam zaspala ili kajaznam. Šta da napravim da opravdam četvrti sat utorkom na više tjedana. (sori za gramatiku) ;** Tanjica

E pa nebi vjerovala Tanjce, i ja sam u srednjoj bio posvađan s kemijom, ali smo se poslje ipak pomirili. Danas sam s kemijom, reklo bi se na ti. Kemija je čudesna stvar i kada bi se malo oko nje potrudila i shvatila koliko ti dobroga nudi. Ja sam recimo na kemiji dobro zarađivao jedno vrijeme. Bježi radije s drugih predmeta. sigurno imaš bar tri profesora koji ni ne znaju da postojiš. Zapravo nemoj bježati ni s hrvatskog jer postoje i kokoši koje su pismenije od tebe. Eto, idi na kemiju i hrvatski, a za ostalo me zaboli. Reci na primjer da imaš menstrualne grčeve, s tim nitko ne želi imati posla pa ni profesori.

Dragi Pančo, imam jedan strašan problem. Jako sam stidljiv i velik mi je problem presvlačiti se s drugim dečkima u svlačionici prije tjelesnog. Jedno sam vrijeme presvlačio u hlačice u WC-u, ali su to drugi dečki skužili i zabranili su mi da koristim zahod u svlačionici. Sada oblačim hlačice ispod hlača na dane kada imam tjelesni, ali ni to nije dobro jer sam od pretjeranog znojenja dobio osip po bedrima i stažnjici. O svrbežu ne želim ni pričati. Što da napravim? Tesla

Dragi Tesla, da si pitao nekog drugog vjerojatno bi ti rekao da se obradiš profesoru ili sličnu glupost. Da to napraviš, a to znamo i ja i ti, vjerojatno bi se našao bez gaća i to ne u svlačionici nego na hodniku. Sila regira na silu. I tu ne mislim na fizičku silu, jer budimo realni, ako te stid skidati se u svlačionici, to vjerojatno nije zbog tvojih mišića. Ako se tvoje neandertalne kolege prema tebi tako odnose, vjerojatno si i ti nekad bio mala pizda prema njima. Možda to nisi tada shvato, ali nitko se ne voli osjećati glupim.

Iako kažem, ne posjeduješ fizičku silu, sigurno si u nečemu jači od njih pa iskoriti to. Ako te već ne poštuju jer nisi sileđija, poštovat će te zbog nečeg drugog, ali jedino ako se s tim ne budeš preseravao, nego ako budeš bio normalan. Daj im nekad da prepišu zadaću i nemoj ih cinkati kad markiraju. Uglavnom, nemoj biti osvetoljubivi mali gad. Ako budeš ok prema njima s vremenom će i oni biti prema tebi. A do tada se probaj presvalačiti u svlačionici jer što duže budeš pravio cirkus od sebe i drugi će ti to isto raditi.