Pretraga

Poseban stručnjak portala: Pancho Gatillo

A- A+

Srednja.hr s ponosom vam predstavlja novog stručnog suradnika. Gospodin Pancho Gatillo, notorni izjelica i miljenik žena brz na jeziku koliko i na obaraču, pristao je na tjednoj bazi odgovarati na sva vaša pitanja koja se zbog svoje delikatne prirode ne mogu postaviti roditeljima i drugim službenim osobama.

Medijsku šutnju u trajanju od petnaest godina gospodin Gatillo prekinuo je kako bi se izvukao iz dugova, u čemu mu je srednja.hr vrlo rado pomogla. Iako je na sastanku o planovima u pijanom bijesu zapalio dio redakcije, njegovo znanje i iskustvo dragocjeno je do te mjere da smo mu i tu malu nepodopšitnu oprostili. Za one od vas koji nisu upoznati s likom i djelom gospodina Gatilla, evo kratke biografije.

-Pancho Gatilla sedmi je sin Brujite Gatillo, vračare koja živjela u kolibi na južniim obroncima meksičkog vulkana Popocatepetla. Oca nikada nije upoznao jer su svi muškarci Brujite Gatillo nakon općenja s njom umirali od dizenterije. Svi njezini sinovi imaju različite očeve. O djetinjstvu gospodina Gatille ne zna se mnogo, tek jedna nepotvrđena priča da je kao četverogodišnjak nestao na dvije godine, koje je proveo lutajući pustinjom hraneći se pejotlom. Kući se vratio kao šestogodinjak i mirno ušetavši u kolibu kao da se ništa nije dogodilo. O životu Gatille nakon tog događaja ne zna se ništa sve do njegove dvadeset i pete godine, kada je uhićen u New Yorku zbog prevare nakon što je godinu dana živio u hotelu Waldorf Astoria lažno se predstavljajući kao sir William Swift, izmišljeni engleski plemić. Kako mu je to uspjelo nikada nije utvrđeno, a svo osoblje koje je za to vrijeme radilo u hotelu ne može se točno sjetiti spomenute godine. Iako se svi sjećaju da je bio neki Swift, a nekoliko sobarica rodilo je i djecu začetu te godine iako se nijedna ne sjeća romanse s njim.

Nakon toga ime Pancha Gatille dobilo je na medijskoj prepoznatljivosti pa je tako postao rado viđen gost u stanovim mnogih bogatih i moćnih Njujorčana.  Sam Pancho nije ih podnosio, ali se ipak odazivao na njihove zabave, pio njihovo piće i jeo njihovu hranu. Iako poznat po ekstravagantnom životnom stilu, jedini novac koji je Pancho ikada službeno zaradio jest od Warner Brothersa kada su njegov lik uzeli kao model za crtanog negativca Pancha Vanile. Iako je većina legenda o gospodinu Gatillu nepotvrđeno, postale su opće mjesto pop kulture. Pjesma Sympathy for the Devil navodno je bazirana na njegovu liku. Sav kokain korišten pri snimanju filma Scarface navodno je posuđen od njega. Sva djeca koje je Angelina Jolie posvojila navodno su djeca Gatilla s istom ženom, kako su rođena različitih rasa, nije poznato. Te i još mnoge legende samo su doprinijele fami oko Gatille.

Područja o kojima Gatilla najviše zna, po njegovim riječima su fermentacija voća, razdjevičenje, egzistecijalizam, probleme iz tih i svih ostalih područja postavljajte Gatillu na Facebook stranici srednja.hr, mail [email protected] ili jednostavno u komentarima ispod ovog članka. Odgovori će biti objavljivani utorkom na portalu.

———————————————————————————————–

(ništa od navedenog nije istina, osim da odgovaramo na pitanja, to je.)