Pretraga

Pancho pomaže i onim zbunjenima

A- A+

Nakon prošlotjedne kolumne, koju možete pročitati ovdje, dobili smo dosta vaših pitanja, ali Pancho ima vremena samo za tri pitanja tjedno. Svi vi koji ste propustili saznati na vrijeme tko je Pancho Gatillo, informirajte se što prije putem ovog linka.

Dragi Pancho,

imam 16 godina i jako mi se sviđa jedan dečko iz škole. Ne znam kak da mu pokažem da me zanima, mislim da ga bocnem na fejsu, pošaljem mu inbox, sms???Problem je u tome kaj me svi zezaju da sam ravna ko daska, bojim se da me zbog toga ne odbije. Imaš kakav savjet? Zbunjena

E pa zbunjena, ako krećeš iz pozicije da te on baš i ne zna, a da te zna pretpostavimo da te ne bi htjeo, nikakav fejs ne dolazi u obzir. Prvo, poukanje je za retardirane krave i nesigurne plačipizde od frajera. Čim mu ti pristupiš na fejsu on će odmah moći vidjeti što voliš, što ne voliš, što imaš, a nažalost i što nemaš. Najbolje da mu pošalješ sms kao stara škola, i to ne životopis plus pismo namjere, već nešto opušteno i lagano dvosmisleno. Nikako ne smiješ skroz otkrit tko si, dovoljno da se potpišeš imenom i ništa više. Ako uspiješ smisliti poruku na koju će on htjeti odgovoriti bez da te zna napravila si pola posla.

Kad to postigneš samo moraš nastaviti dopisivanje i kad tad će on otkriti tko si i pozvati te negdje. To je postupak ukoliko želiš imati smislen i dug odnos s tim dečkom. Ako se samo želiš pohvatati s njim, nađi ga pijanog i učini se toliko lakom da te ne može ne pokupiti. Što se tiče tvoje daska situacije, to i nije neki problem jer kao prvo znači da nisi debela, a ionako je puno važinije sve ostalo, sise su samo bonus. Puno bi ti bilo gore da imaš sise, a nemaš ništa drugo.

Dragi pancho, prevario sam curu s njezinom najboljom prijateljicom. Ne želim prekinuti dugu vezu ali s prijateljicom mi je bilo tako dobro da ne mogu prestati misliti o njoj. Što da učinim? StipeST

Kao prvo Stipane ti si ili đubre ili jako glup. Zapravo, poslao si ovo na net i potpisao se imenom i gradom tako da si vjerojatno oboje. Ipak, imaš sreće što imam slabost na glupu đubrad pa ću ti ipak pomoći. Budući da imaš savjesti ko Ted Bundy, neće ti biti problem prešutjeti sve tvojoj curi. Ona je ovdje jedina žrtva, ali je tebe uzela za dečka tako da ipak zaslužuje što ju slijedi.

Otići ćeš njezinoj najboljoj prijateljici i reći joj da ćeš sve priznati curi ukoliko ne ponovite ono što ste već napravili. Prijateljica je pretpostavljam glupa tuka, a vjerojatnjo i ljubomorna mala rospijica tako da će vjerojatno pristati. To je jedina situacija u kojoj možeš dobiti sve što želiš, a zato si ovo pitanje i postavio. Da imaš imalo muda ili savjesti sve bi priznao, ali jebiga, svijetu trebaju budući murjaci koji će me loviti. Sretno u MUP-u!

Kako se riješiti mirisa duhana na prstima?

Budući da je nekoliko vas postavilo to pitanje prošli tjedan odlučio sam vam udovoljiti. Možete, na primjer trljati ruke po travi, umakati ih u kavu, benzin, prskati ih dezodoransom, možete ih umakati u koncetrat rajčice, mazati zubnom pastom i ostale gluposti. To su sve jaki mirisi koji mogu prikriti miris duhana, ali onda ćete samo mirisati po nečem drugom i izgledati ko kreteni dok to radite. Možete cigaretu držati s dvije grančice umjesto s prstima što je još debilnije. Uglavnom možete raditi različite gluposti, ali jedina stvar koja će vam tu stvarno pomoći je da se prestanete ponašati ko pičke i zapalite pred starcima.

Znam ja da je to teško, da ćete popiti plesku, da će vam uzeti džeparac i sve ostalo, ali to je jedini način da dođete do kakve takve slobode. Sve su revolucije krvave, jebiga. Shvatit ćete jednom, kako vaši starci imaju puno manju moć nad vama nego što vam se čini, a što se vi duže budete zbog njih pravili fini to ćete izgledati smješnije i jadnije. Zato braćo, glavom kroz zid, padaj silo i nepravdo!