Pretraga

Dva SC-a uvela novu mogućnost kod isplate plaća studentima, potrebno je obaviti samo jedan korak

A- A+

Revolut, pre-paid debitna kartica i usluge ulaze u sve širu uporabu, posebice kod mlađe generacije. Dva studentska centra, onaj u Varaždinu te u Rijeci, odnedavno su omogućila studentima isplatu i na njihov Revolut račun.

novac, stipendija, studentski dom stjepan radić

Novci | foto: srednja.hr

Studenti koji rade posredstvom Student servisa prilikom učlanjenja moraju otvoriti račun, kako bi im se mogla isplaćivati naknada za obavljeni studentski posao. No, što je s onima koji koriste Revolut, pre-paid debitnu karticu s mobilnom aplikacijom i IBAN računom u Velikoj Britaniji? Ovih dana su mogućnost isplate i na taj račun omogućila dva studentska centra u Hrvatskoj –  SC Varaždin i SC u Rijeci.

– Od danas studenti zaradu ostvarenu preko ugovora student servisa SC Varaždin mogu primiti na svoj Revolut račun. Potrebno je samo obavijestiti student servise u Varaždinu, Bjelovaru, Čakovcu, Koprivnici ili Križevcima o novom načinu isplate i podacima Revolut računa, navode iz SC-a Varaždin.

Izdvojeni članak
minimalna studentska satnica u 2024.

Ministar donio odluku: Ovo je minimalna studentska satnica u 2024. godini

Isti postupak važi i u SC-u u Rijeci. Dakle, studenti koji žele da im se na Revolut račun isplaćuje mjesečna zarada od obavljanja studentskih poslova trebaju se samo javiti u student servis SC-a Rijeka.

Podsjetimo ovom prilikom kako se od iduće godine mijenjaju limiti oporezivanja zarade za studente, a raste i minimalna studentska satnica, o čemu više možete doznati u videu ispod.