Pretraga

EducationUSA centar – tvoj korak na putu prema ostvarenju tvog akademskog sna

A- A+

Mogućnost studiranja u Sjedinjenim Američkim Državama pruža vam jedna od najpoznatijih mreža centara – EducationUSA. Povezuje čak 170 zemalja diljem svijeta i savjetuje učenike i studente kako odabrati studijski program, pronaći stipendiju, prijaviti se na američka sveučilišta te se pripremiti i položiti potrebne testove. Institut za razvoj obrazovanja (IRO) je jedini ovlašteni EducationUSA centar u Hrvatskoj koji pruža točne, sveobuhvatne i aktualne informacije o američkom sustavu visokog obrazovanja i mogućnostima studiranja u SAD-u uz potporu U.S. Department of State’s Bureau of Educational and Cultural Affairs (ECA) i Američkog veleposlanstva u Zagrebu.

Kao ovlašteni centar za polaganje TOEFL, GMAT i ACT testa, IRO savjetuje učenike i studente kako odabrati studijski program, pronaći stipendiju, prijaviti se na američka sveučilišta, te se pripremiti i položiti potrebne testove (TOEFL, GMAT, SAT, ACT).

EducationUSA centar u IRO-u korisnicima pruža:

                    

Saznajte više o mogućnostima studiranja u SAD-u:

Pridružite nam se na Facebooku i saznajte više o mogućnostima studiranja u SAD-u! Posjetite EducationUSA Croatia!

EducationUSA centar čeka Vas kao izlagač na nadolazećem 13. Sajmu stipendija i visokog obrazovanja u Zagrebu, 17. listopada 2017., ili Rijeci, 19. listopada. 2017.

I zato ne propusti priliku da saznaš sve o studiranju u Velikoj jabuci ili nekoj od drugih država!

Za više informacija o mogućnostima studiranja u SAD-u obratite se obrazovnoj savjetnici Maji Balen: