Pretraga

Ekonomski fakultet u Osijeku dobio priznanje najbolje obrazovne institucije u jugoistočnoj Europi

A- A+

Ako vas kojim slučajem zanima menadžment, te se u poslovima takve vrste vidite u budućnosti, možda je dobar izbor fakulteta za vas Ekonomski fakultet Osijeku. Upravo je on ovih dana dobitnik specijalne nagrade EDU BIZNIS PARTNER 2017, kao najbolja obrazovna institucija u jugoistočnoj Europi.

Foto: www.efos.unios.hr

Nagrada se dodjeljuje se EDU BIZNIS PARTNER za izrazit doprinos u edukaciji i usavršavanju znanja i vještina menadžer, a ovogodišnji je dobitnik upravo Ekonomski fakultet u Osijeku.

Izdvojeni članak

[VIDEO] Pogledajte kako izgleda predavanje na Ekonomskom fakultetu Zagreb

Spomenuta je nagrada kreirana je prije 23 godine s ciljem promoviranja poduzeća i institucija, koje se u svom poslovanju vode visokim profesionalnim standardima i čvrstim etičkim principima uz dobre poslovne rezultate. Kroz godine nagrada je izrasla u prestižno poslovno i javno priznanje u cijeloj regiji. Od 2016. godine, uvedena je i nagrada EDU BIZNIS PARTNER, koja se dodjeljuje obrazovnim institucijama, koje promoviraju znanje kao faktor konkurentnosti suvremenog društva, koje se ističu kvalitetom obrazovnog kadra, istraživačkim projektima, suradnjom s drugim institucijama u zemlji i inozemstvu. 

Kako stoji na stranicama fakulteta, Ekonomski fakultet u Osijeku prepoznali su i ocijenili studenti, partneri, poslovna i akademska zajednica, te potvrdili rezultati neovisnih istraživanja.
 

– Kvalitetu rada Ekonomskog fakulteta u Osijeku prepoznali su i budući studenti – u lipnju 2017. godine, Ekonomski fakultet u Osijeku našao se na ljestvici prvih deset najpoželjnijih fakulteta u Hrvatskoj, uz zagrebački FER, Ekonomiju i Medicinu, prema izboru hrvatskih maturanata, poručuju s EFOS-a.