Pretraga

Izašli su natječaji za smještaj u studentskim domovima u Splitu i Osijeku

A- A+

Nakon SC-a u Rijeci, natječaj za studentske domove objavljen je i u Splitu te Osijeku. Ove godine svi studenti prijavljuju se online putem, a dokumentacija se studentskim centrima šalje preporučenom poštom.

Novoobnovljeni SD Bruno Bušić; foto: SC Split

Osim SC-a u Zagrebu, ovoga četvrtka natječaje za studentske domove su raspisali Studentski centar Osijek te Studentski centar Split. Pravo sudjelovanja u natječaju imaju svi redoviti studenti državljani Republike Hrvatske i državljani država članica EU s prijavljenim boravkom u RH koji imaju odobren status stranca na stalnom boravku u RH, koji studiraju u Osijeku, odnosno u Splitu, na sveučilišnim i stručnim studijima.

U oba grada studenti se na natječaj prijavljuju online putem, kroz odgovarajući obrazac, ovisno o kategoriji u kojoj se natječu. Uz to, dokumentacija se u studentske centre šalje preporučenom poštom. Napomenimo ovom prilikom kako maturanti koji su položili državnu maturu A razine te postigli rezultat u rješavanju obveznih ispita državne mature u ukupnome postotku od 80 do 90% dobivaju dodatnih 200 bodova, a oni koji su ostvarili više od 90% ostvaruju 300 bodova.

Natječaj Osijek

Izdvojeni članak

Objavljen natječaj za smještaj u studentskim domovima u Zagrebu u 2020./2021.

Prijave na natječaj u Osijeku podnose se do 24. srpnja, i šalju se na adresu: Novi studentski dom, Kralja Petra Svačića 1c, 31000 Osijek. Studenti koji su prijavu na natječaj podnijeli u roku, do 24. srpnja, dopunu prijavi (dodatnu dokumentaciju) mogu poslati do 03. kolovoza, stoji u natječaju.

Dodatnih 200 bodova na osječkom natječaju u 2020. mogu ostvariti studenti čiji studiji obrazuju deficitarni kadar, a to su za ovu godinu: medicina, strojarstvo, matematika i računarstvo, računarstvo, dentalna medicina, farmacija, geografija – nastavnički smjer, matematika, rani i predškolski odgoj i obrazovanje te fizika.

Privremene rang-liste bit će objavljene 10. kolovoza na oglasnim pločama Studentskog centra u Osijeku, Studentskog doma K. P. Svačića te na internetskim stranicama Studentskog centra u Osijeku.
Detalje natječaja u Osijeku pročitajte u dokumentu natječaja u nastavku, a prijavne obrasce možete preuzeti ovdje (ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu).

Loader Loading...
EAD Logo Taking too long?

Reload Reload document
| Open Open in new tab

Download [332.24 KB]

Natječaj Split

Izdvojeni članak

Objavljen natječaj za smještaj u studentskim domovima u Rijeci: Evo do kada se možete prijaviti

Zadnji dan za slanje dokumentacije u SC Split je 3. kolovoza za sve studente, a prijava online preko A obrasca traje do 03. kolovoza do 13.00 sati, piše tako u natječaju.Adresa za slanje prijavnih obrazaca i dokumentacije je: Studentski centar Split, Cvite Fiskovića 3, Split 21000.

Ove godine dodatne bodove na natječaju u Splitu mogu ostvariti studenti sljedećih deficitarnih studija: medicina, farmacija, rehabilitacija, socijalna pedagogija, logopedija, psihologija, socijalni rad, matematika, fizika, informatika.

Rješavanje prijava obaviti će se najkasnije do kraja druge polovice kolovoza 2020. godine, a privremeni rezultati će biti objavljeni krajem kolovoza na web stranici Studentskog centra Split. Detalje natječaja u Splitu pročitajte u dokumentu natječaja u nastavku, a prijavne obrasce možete preuzeti ovdje (ako vam dokument nije vidljiv, osvježite stranicu).